Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира политическата криза в Албена.

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира политическата криза в Албена.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Бях против вота на недоверие

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява политическата рецесия в Албена. Там той взе участие на лятната академия Жени ГЕРБ. 180 делегатки вземат участие в събитието.

От всичко, което се случи през вчерашния ден, мога да разяснява заклинанията на партиите. Няма по какъв начин ние да преработваме съветски петрол. На бензиностанциите да купувате гориво по 3,50 лева, да се осъществят 300 млн. мл. облага... Тази коалиция безпринципно се разпадна. Когато Слави Трифонов говореше против ГЕРБ, те бяха любимците. Ние не желаеме да плащаме газ, четири път по-скъп. А и не дават отговор какво става с танкера. Сложили си една маска " Борци против корупцията ". Било продоволствена рецесия. Ако беше ГЕРБ в ръководството, нямаше да им разреша да вдигнат цената на тока. Защото и миньорите, и АЕЦ-а са български. Защото, в случай че имате дете, би трябвало да му вържете на ръчичката 40 хиляди лева за дълг ", сподели Борисов.

Управляващите счупиха страната, ето по този начин с токчето. Нашите деца къде ще живеят?!, пита риторично някогашният министър председател.

Преди години президентът Радев – и тогава доста пъти споделих, че омразата, която насажда измежду хората и измежду партиите – ще убие политическия хайлайф. Аз бях срещу да се желае избор на съмнение. Не че не го заслужават. Не че на би трябвало да си отиват незабавно. Кражбите и корупцията сега са в небивало състояние ", акцентира той.

Аз се веселя на Възраждане. Те стачкуват, а не както симпатизантите на Кирил Петков да гонят по градинките, хората, които не ги харесват.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР