Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза днес, че ще търси

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза днес, че ще търси
Коментари Харесай

Борисов очертава бъдещите партньори на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели през днешния ден, че ще търси диалози с други политически сили за ръководство на страната и че настоящето държавно управление, отпред с премиера Кирил Петков, би трябвало да бъде свалено.

На откриването на Лятната академия на Жени ГЕРБ в Албена Борисов съобщи, че в бъдещото ръководство ще търси съдружни сътрудници по четири съществени тематики - участието на България в еврозоната, разширението на Европейския съюз, разнообразяването на доставките на газ и етническата и религиозната приемливост.

" Всяка партия, която в своята стратегия има приемане на еврото, е наш съдружник. Към днешна дата е ясно, че Петков не може да придвижи нищо, обвързвано със Северна Македония и Албания напред. Всички, които желаят да продължат цялостното диференциране на доставките на газ, са наши съдружници ", сподели Борисов.

Той добави и че всяка партия, за която Русия е агресорът във войната в Украйна, също е съдружник на ГЕРБ.

Преждеуправляващите укориха премиера Кирил Петков в 12 неистини, които съгласно тях той произнесъл в изявлението си за Бойко Василев от " Панорама " по Българска национална телевизия нощес.

„ Омразата, която насаждат измежду хората и партиите, най-сетне ще убият политическия хайлайф. Кирил Петков изговори 12 лъжи в снощното си изявление. Това е контрапродуктивно за България “, сподели Борисов.

Лидерът на основната опозиционна партия упрекна държавното управление в обири и корупция и отхвърли съществуването на нова коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " - партиите, които дружно с " ИТН " предходната седмица гласоподаваха да смъкват ръководителя на Народното събрание Никола Минчев от ръководещата " Продължаваме промяната ".

" Кражбите и корупцията сега са в небивали размери. Само от горивата отвън България на всеки литър ви излиза по един лев ", сподели Борисов.

Той прикани Петков " да се държи съществено " поради изказванието му, че ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „ Възраждане “ са били " мафия ":

„ Ако това е правилно, в случай че извършите инспекция в " Google ", ще видите, че италианската, албанската мафия са нищо спрямо нас. Защото тази мафия ще наброява над 1,5 милиона души. Дръжте се съществено! “.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР