Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изнася реч във Велико Търново.

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изнася реч във Велико Търново.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Сядаме и подписваме коалиционно споразумение с описано всяко едно нещо, другото е сърдитко Петко



Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изнася тирада във Велико Търново. ГЕРБ организират националното заседание край Царевец с присъединяване на общински кметове, регионални координатори, депутати и Изпълнителната комисия на партията.

„ Във всички случаи в Русия има бунт, революция. Службите да наблюдават процесите в Русия, това е извънредно рисково. Тези групи са единствено на 500 км от наси и са въоръжени, експерти, убийци. Дори след свършването на войната те ще извършват поръчки, по тази причина Министерство на вътрешните работи би трябвало да бъдат извънредно професионални. Реформите да създадат службите по-мощни, а не да си сложиш депутата началник на работа, тъй като искаш всички постове в страната да са единствено на 36 депутата “, по този начин стартира водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Докато нямаше война, сме водили най-балансираната политика сред Изтока и Запада. От момента, от който Русия се трансформира в Путинов режим и атакува Украйна, ние имаме единствено едно място – на евроатлантическата общественост и демокрацията, не можем да подкрепим експанзията. Режимът на Путин и частните армии убиват украинските жители, това е чудовищно “, акцентира той.
Бойко Борисов се обърна към Мария Габриел
и я прикани да не разрешава да има медиатори при търговията с оръжия, тъй като по този начин се генерира огромна корупция. „ От първия ден на войната България изнася голямо количество оръжия за Украйна. Колко милиона снаряди и оръжия са изнесени там? Цената от завода до Украйна е на 100% повишена, най-ниската е 20% комисионна, междинната е 40. Предложихме непосредствено да се дава от завода на. През тези години имаше доста богати медиатори “, съобщи Борисов. И добави, че откогато ГЕРБ не е в ръководството, нищо не е е случило в нито един град и в страната и това е неоспорим факт.

„ Имаме декларация сред Габриел и Денков. И я съблюдаваме. Назначиха си министрите и зам.-министрите без да ни питат. Надолу поголовно подменят всичко, без това да е разказано в декларацията. И ни слагат 7 нови условия, за какво? Или сядаме и подписваме съдружно съглашение с разказано всяко едно нещо, другото е сърдитко Петко “, разяснява той.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР