Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе от разпита в Главна

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе от разпита в Главна
Коментари Харесай

Борисов излезе след разпита: Повикаха ме за неща, които някой е чул по време на крос

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе от разпита в Главна дирекция " Национална полиция ", на който беше свикан в 10 часа през днешния ден. Той прекара там близо един час дружно със своя юрист Менко Менков и си потегли, без да бъде арестуван, каквито опасения изрази преди два дни.

" Изключително професионално отношение на сътрудниците. За страдание, и по трите сигнала, за които давах сведения, всички са за, че някой нещо чул. Че някой, когато правил крос, нещо приказвал. Това са сигнали от 2009 до 2011 година. Сигналите са за опасност, че някой ще го хапвам ", сподели някогашният министър председател пред публицисти.

Както към този момент стана ясно от думите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков Борисов отправял смъртни закани към предприемач, че " фамилията му няма да разбере дали не яде неговото месо " . Целта била да се прикрият злоупотреби на министър от тогавашното му държавно управление. От разпита на някогашния аграрни министър Мирослав Найденов стана ясно, че това е той.

" В желанието си нещо да ме унижава през вчерашния ден, ЦИК ме остави народен представител, само че след това се сетиха, че по този начин не могат да ме викат на разпит (заради имунитета) и измежду нощ си смениха решението си за депутатското ми място ", разяснява още Бойко Борисов след вчерашните бурни разногласия в изборната комисия дали да бъде почетено настояването му да не бъде депутат. Той се отхвърли от него и след изборите на 4 април.

Експремиерът обаче не можа да каже нищо друго пред медиите поради безспирните възгласи на неговите симпатизанти, които още при влизането му стачкуваха в негова отбрана. Те не спираха да викат: " Бойко, Бойко! " и " Рашков - оставка! " и след няколко несполучливи опити да приказва, Борисов си потегли под аплодисментите и възгласи: " Мачкай, шеф, не ги оставяй! " " Успех, господин Борисов ". В блъсканицата мъж се спъна в едно от загражденията и падна на земята, а водачът на ГЕРБ му подаде ръка и го подвигна. След това се качи в колата си, която самичък кара, и потегли дружно с юриста си.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР