Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и председателят на партията Десислава

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и председателят на партията Десислава
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Твърденията на Кирил Петков, че България е “лъгала Шенген“ са пълни безсмислици

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и ръководителят на партията Десислава Атанасова са на среща са актива на ГЕРБ в Разград.

" Днес Кирил Петков, министър-председедател, уповавам се за малко, се среща със противоречиви водачи, за които интернационалните медии споделят, че е без казус за цялата страна - няма признат държавен бюджет. Да, смяна има, само че тя не е позитивна, не е за положително. Докато държавното управление на ГЕРБ беше подкрепяно от Европа, в този момент този кабинет има поддръжката единствено на африкански водачи. Единственото са медийните балони, които се пукат ден след ден, на Бойко Рашков. Оказа се, че подслушвания не е имало. Кирил Петков излъга, че лана за възобновяване и развиване е изпратен в Брюксел. Европейска комисия го опроверга ", посочи пред актива на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Борисов съобщи, че не е вярно да се употребяват 12-годишни коли за служебна цел и добави, че новите ръководещи " не слизат от тях ". Доколкото слуховете за подслушванията, той се изрече, отрицателно - всички били неистина.

Той приканва симпатизантите си в Разград да не се подвеждат по популизма. За оправянето с Коронавирус и финансовата рецесия предлагането му е било ДДС–то на всички артикули на пазара да се понижи с 9%. Той цитира президента Радев по въпроса, като съобщи, че доста от дълго време преди него се е взело решението за намаляването на ДДС-то.

Във връзка с Шенген, Борисов твърди, че изявленията на Петков, че България е " лъгала Шенген " са цялостни глупости и осмиват статута на страната, който е реализиран по време на неговото ръководство.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР