Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и неговият екип, вкл. голяма

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и неговият екип, вкл. голяма
Коментари Харесай

Бойко Борисов: "Промяната" извършва рекет върху чужди депутати, купува депутати - това е все едно купуват по 10 000 гласа

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и неговият екип, включително огромна част от ПГ на ГЕРБ-СДС, са на среща с членове и симпатизанти в Пазарджик.

" Пазарджик и региона имаме афинитет и възприятие на отношение към образованите и можещите хора. Въпреки че не съм член на партия, аз съм заявявал постоянно своя афинитет към към ГЕРБ. Благодарение на нашето партньорство имаме пречиствателни станции, детски градини, инфраструктура. Ще подкрепим на локалните избори отново ГЕРБ. Събрали са се там една дружинка Калинка с розови чорапи. Трябва да се върнем към нормалността. Тези 5-6 индивида сложиха отпечатък на образованите хора ", сподели при откриването на срещата кметът на града Тодор Попов.

" Притеснява се, че сякаш това да имаш опит, стана неприятно. ОТ Политическа партия подлагат на критика, че ГЕРБ знаят по какъв начин да се случват нещата. П- добре ли е сега - от година и половина всичко да е безпорядък. Надявам се, че хората най-сетне ще осъзнаят, че тези, които се показват за месии, не носят нищо положително за България ", обърна се към събралото се болшинство Екатерина Захариева.

Делян Добрев съобщи:
" Искам да кажа 3 неща: Обират ни всеки ден. Бъркат ни в джоба през стоките. На съветския петрол цената не е мръднала, акцизът - също. Лъжат, че са вдигнали приходите на пенсионерите. Ами той Румен Гечев ги подвигна - 3000 лева Не е значимо какъв брой са хартиите, които получаваме, а какво можем да купим с тях. Този месец и другият ще бъде рекордната инфлация. Освен че сме най-бедни инфлацията е два пъти по-висока от тази в Европейски Съюз. След 1 година старания, в четвъртък, ние дръпнахме ръчната спирачка на инфлацията ".

" Имахме един безумно слаб бюджет на някогашния финансов министър, с който страната катастрофираше. Благодарение на Ананиев и други сътрудници, Народно събрание одобри напълно нов бюджет, в който доколкото можем, защитихме ползите на служители на реда, лекари, общини, храмове от това безумство да заплащат промишлен ток, сподели водачът на ГЕРБ Борисов.

" За година и половина нищо не построиха. Нищо. Навсякъде след нас оставаха учебни заведения, детски градини, пътища, поправки ", обърна се към хората Борисов.

Спечелих голям брой басове с другари, че тези от " Промяната " няма да построят даже една велоалея, нито къщурка за птиченца, нито автомагистрала, нито се ремонтират - като минат ТИР-овете и те се компрометират, не се сменят мантинелите. За една година строшиха старите автомагистрали ", добави някогашният министър председател.

Представяте ли си да беше обърната обстановката - аз да крещя по лаборатории, по жилища на непознати депутати. Сега става едно чудовищно пазаруване на гласове. Ако приемем, че един народен представител има 10 000 гласа, то всеки народен представител, коогото " Промяната " купува е все едно, че купуваш 10 00 гласа. Олигарсите единствено това чакат - за какво вършим тогава избори. Но и тази тематика е неразрешена за медиите. " Промяната " прави рекет върху непознати депутати, купува депутати - това е все едно купуват по 10 000 гласа ", възмути са Бойко Борисов.

Но постоянно идва Видовден, всичко, което ни го вършиха, в този момент животът им го връща, сподели Борисов. ГЕРБ не е в изолираност. Иска Ви се, само че не сме. В изолираност е българският жител. Аз по тази причина ги приканвам - тези партии имат гласоподаватели, ние почитаме ли ги тези гласоподаватели. Тези гласоподаватели български гарждани ли са? Щом като тези жители желаят тази партия, за какво ще я поставяш тази партия в изолираност. Откъде ще наричаш тези хора " мафиоти ", " мутри ". Малее, ние каквито сме устати - знаете ли по какъв начин може да им отговорим? Но кому е нужно това. Оставете водачите, гледайте хората зад тях, прикани водачът на ГЕРБ.

Искам тази вечер да видя репортаж на някой от Вас да си зареди колата и да го забележим, че са му върнали 25 ст. Много ми е забавно! Но, въпреки всичко благодаря, че сте пристигнали. Имаше време, когато това беше рисково. Искам на вашите другари да кажа - и с цените ще се оправим, и с цената на газа, и с цената на тока. Имаме залежи на газ, стандартен газ, не инцидентно се вършат и изследванията в Черно море. Румънците черпят от общия ни блок - за какво не го вършим и ние това. България е първа по залежи на шистов газ - към този момент има нови технологии, които нямат нищо общо със старите технологии. Надявам се и малките екрани да са на различен ум и няма да пускат огън от чешмата, напомни Борисов.

Свикай специалисти, просто да стартираме диалози, тъй като може да се окаже, че стоим на злато. Червенобрежкия район е най-богатият на шисти. Има нови технологии, цяла Америка не е глупава да го прави. Нека се конкурираме, да изнасяме, освен да внасяме и да ни взимат стотинките, акцентира някогашният министър-председател. " Огромен запас имаме ", акцентира още веднъж Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР