Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и депутатът от ДПС Димитър

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и депутатът от ДПС Димитър
Коментари Харесай

Официално: Бойко Борисов и Димитър Аврамов са се отказали от депутатските си имунитети

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и депутатът от Движение за права и свободи Димитър Аврамов са подали отводи от депутатските си имунитети. Това съобщи при започване на пленарното съвещание ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.

В сряда Борисов разгласи, че непринудено ще се откаже от депутатската си протекция. Вчера обаче от Българска социалистическа партия го упрекнаха, че към момента не го е направил.

" Да си гледат работата. Отдавна е подаден отхвърли ми от имунитет. Така че тази дъвка да спрат да я дъвчат. Вчера го изпратих на Росен Желязков и през днешния ден сутринта го е завел ", отговори Борисов на обвиняванията им.

След като прокуратурата стартира да желае имунитетите на депутати в Народното събрание бе основана краткотрайна комисия, която да прегледа случаите и да реши би трябвало ли депутатите да се откажат от закрилата си. Предмет на работата ѝ бяха Кирил Петков, Бойко Борисов, Димитър Аврамов и Даниел Александров. От тях само Александров не се е отказал от имунитета си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР