Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в село Малък Поровец,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в село Малък Поровец,
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ обяви извънреден ход за горивата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в село Малък Поровец, община Исперих, непосредствено след визитата му в Германия на конгреса на ХСС.
 
В понеделник ГЕРБ-СДС ще внесе проектозакон, с който да се разреши цената на горивата да се понижи с 1 лева. 
" Разбрали сме се с Делян Добрев и в понеделник внасяме в Народното събрание проектозакона. Ще видите, че той ще мине с над 200 гласа ", сподели водачът на партията Бойко Борисов. 
 
" Този, който прости, е единствено Господ и народът. Така и в нашата и във вашата вяра ", сподели Борисов.
" Последните месеци берем плодовете от ръководството на Бойко Рашков - пияни и дрогирани ", уточни още той.
 
Борисов се обърна с думи на признателност към Десислава Атанасова и парламентарната група на ГЕРБ, че са внесли законопроекта за еврото.
 
" Светът е разграничен на две - против Русия и за Русия. Ние постоянно сме били уравновесени, само че в този момент нашата позиция е ясна - за Украйна. Първо беше Запорожие, в този момент се заприказва за нуклеарна мръсна бомба. За нас е еднообразно неприятно каквото се случи там. Агресор с бездейност не се стопира ", акцентира Борисов.
 
Лидерът на ГЕРБ съобщи още, че ще направи всичко допустимо да има постоянно държавно управление.
 
" Чувам приказки от вида нямало да е с първия мандат, да е с втория, в случай че не е с втория, да е с третия. Ако доста се харесвахме и обичахме, щяхме да сме една партия. Призовавам да се приказва за държавно управление преди да се раздадат мандатите. Няма по какъв начин да ни бъде отказано в нашия мандат да създадем държавно управление и по-късно да поддържаме други ", изясни Борисов.
 
" Няма по какъв начин да подкрепим Киро и Асен и да продължат да вкарват милиардни корупционни схеми като " Джемкорп ", зарече се Бойко Борисов. 
 
" Това съм приказвал в Бавария - да дойдат цели фабрики, които напущат зоните на спорове. И ние би трябвало да имаме държавно управление, което да им построи Индустриални зони, вода да се прекара, ток ", съобщи Борисов.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР