Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Поморие. Това е

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Поморие. Това е
Коментари Харесай

Откакто ги няма Киро и Асен цените на горивата падат

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Поморие. Това е част от дейните му предизборни обиколки в Бургаския район. Първо той посети Музея на солта, а по-късно пристанището в Поморие.

Беше запитан от публицисти и за политическата конюнктура в страната.

" Изборите зависят от Радев, дали ще обезпечи почтени избори. В взаимозависимост от резултата ще дойдат и разновидностите по-късно. 30 дни откогато ги няма Киро и Асен цената на горивата падат. За България да се приказва за безценен ток е закононарушение. Една по една схемите ги виждате. Това е направено с предумисъл. Теглят задължения като луди, а кой ще ги връща. По-важният човек от премиера в едно държавно управление е финансовия министър, " сподели той.

" За разлика от другите страни, България е производител и е закононарушение да се приказва за безценен ток, разяснява Борисов. Инфлацията в България идва от цената на тока. И това не е немарливост, а е направено с предумисъл за избрани кръгове, добави той.

Цени, инфлация, безпорядък - на всички места го има. Виждате какви далавери излизат в Министерство на вътрешните работи, по границата. То е било знамение! Затова в този момент би трябвало да се опитаме да възстановява, " сподели още той.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР