Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Перник за представянето

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Перник за представянето
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Асен Василев в трамвая ли е чул, че Лукойл се продава, откъде го знае

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Перник за представянето на претендентите за кметове и общински съветници в региона.

С него са и ръководителят на енергийната комисия в Народното събрание Делян Добрев и ръководителят на МГЕРБ Георг Георгиев, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

Пръв се изрече Делян Добрев, който разяснява настоящи тематики, свързани с енергетиката. 

Добрев означи: " Как работят против съветските ползи в България, в случай, че им дадоха 3 милиарда $. Позволяват им даже да изнасят горива за Европейски Съюз, което е неразрешено с дерогацията. Освен това сред първо и второ четене вкарват уговорка, която дава цялостен монопол на " Лукойл ". Така се товари всеки български консуматор с по 1 лев да им плащаме ".

Георг Георгиев също взе думата и разяснява акцентът в ръководството на ГЕРБ - пътното строителство. 

" Започва да ме тормози, че канят Делян без да ме питат. Заварвам, че ме чака тук в Перник и стартира да ми светва една лампичка ", пошегува се Борисов и добави, че показват ГЕРБ като съпротива на Политическа партия, само че това не е по този начин. Според Борисов, в случай че опозицията се докопа до власт, България ще е в изолираност. 

" Лукойл " заплаща нула налози ", разяснява водачът на ГЕРБ. Асен Василев съобщи, че " Лукойл " се продава, а Денков го опроверга. Откъде го е чул? В трамвая ли го е чул или в рейса? ", попита Борисов. 

" Войната в Украйна взима хиляди жервти, още по-лошо е че в Израел също има хиляди цивилни жертви. Етническата приемливост е извънредно значима ", добави Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР