Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургас, за да

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургас, за да
Коментари Харесай

Борисов от Бургас: Проекти за близо 500 млн.лв. стартират в областта, само заради т.нар. „некоалиция”

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургас, с цел да даде доклад какви планове ще започват в идните дни във всички общини в региона.

Той посети с кмета Димитър Николов строителната площадка, където средата на месеца би трябвало да стартират същинските действия по построяването на новата университетска детска болница. Николов разкри, че фирмата-изпълнител все още трансформира трасетата на водопроводите, кабелите и тръбите на Топлофикация.

28 плана за 100 млн. лева подаде Община Бургас за новия лист в държавния бюджет за 2024 година

Пред Борисов той даде доклад за това какво още следва в програмния интервал – южният път за жк „ Меден рудник “ и две кръгови къстовища; поправки на огромните транспортни пътища – бул. „ Транспортна “, ул. „ Одрин “, ул. „ Патриарх Евтимий “ и ул. „ Оборище “.

Правителството с основно решение за Бургас – утвърди основаването на детска болница

Бургаската детска болница ще е втората по рода си в страната, спор се води за други две

С водача на ГЕРБ през днешния ден бяха кметовете по общини – на Камено – Жельо Вардунски, на Айтос – Васил Едрев, на Поморие – Иван Алексиев, на Царево – Марин Киров, на Приморско – Иван Гайков, на Малко Търново – Илиян Янчев, които също дадоха доклад на плановете, които следва да осъществят по програмата. На визитата участва и Теменужка Петкова – зам-председател на ПГ на ГЕРБ-СДС, която изрече вярата си бургазлии да са удовлетворени от това, което следва.

Община Поморие ще бъде финансирана за четири плана от държавния бюджет за 2024 година

„ След годините застой и безпорядък, в този момент всичко потегля както беше. Една лъжица асфалт не са положили за 3 години. Сега, с помощта на така наречен „ некоалиция “, за всички обитаеми места се отпускат значително пари. Това е допустимо единствено и само поради това, че има държавно управление. Видяхме какво беше по време на служебните държавни управления – както споделяше баба ми – цялостно затишие “, сподели Бойко Борисов.

 

flagman.bg

 

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР