Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е поискал и получил оставката

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е поискал и получил оставката
Коментари Харесай

Бойко Борисов взе главата на Владо Тошев, почва чистка в ГЕРБ Видин

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е изискал и получил оставката на досегашния регионален координатор и народен представител от партията Владимир Тошев. Миналия петък се е провело съвещание по покана на изпълнителната комисия /ИК/ на ръководещата партия поради подадената оставка от общинския ръководител Огнян Ценков, който загуби изборите за кмет на крайдунавския град. Вместо една оставка обаче, Борисов е получил две.
На съвещанието в София до някогашния кмет били регионалният шеф Албена Георгиева и 12 членове на общинската организация, които настояли да изразят мнението си и да обяснят аргументите за загубата на локалните избори.
На срещата бил и регионалният координатор и народен представител Владимир Тошев, който дошъл с други, правилни на него, членове на общинското управление.
„ Беше призната оставката ми, която подадох по-рано като общински ръководител. Беше поискана и призната оставката и на регионалния координатор Владимир Тошев “, разяснява Огнян Ценков, който не пожела да каже какво се е случило по време на срещата.
ИК е назначила за регионален координатор на ГЕРБ във Видин Албена Георгиева. Ще бъде назначен краткотрайно изпълняващ длъжността общински началник в крайдунавския град, а след 3 месеца – при започване на март, ще бъде планувано и извършено заседание за нов общински началник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР