Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е осъден да плати 5000

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е осъден да плати 5000
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ за 9 август


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е наказан да заплати 5000 лева обезщетение на някогашната началничка на кабинета на някогашния към този момент министър на вътрешните работи Бойко Рашков – Елена Фичерова. Това видя EURACTIV в правосъдните регистри.

Фичерова е завела дело за 10 000 лева поради конференция от 3 юни м.г., на която Борисов я оклеветил, без да я посочва по име, само че казвайки, че е шеф на кабинета на министъра на вътрешните работи. Думите му са: „ … през вчерашния ден си е подала оставката. Кога, когато към този момент всичко, което я е интересувало в Министерство на вътрешните работи и службите, го е взела, с цел да осведоми този, който я е пратил там. Нямаше друго пояснение. Аз нямам друго пояснение “.

Бившият вицепремиер и министър на финансите Асен Василев отхвърли да получаваме съветски газ посредством медиатори в студиото на „ Лице в лице “ по бТВ.

„ Г-н Борисов, в случай че има някакви документи, дано да ги извади и покаже “, добави той.

На въпроса получаваме ли съветски газ сега и по каква скица Василев отговори следното: „ Това е въпрос към „ Булгаргаз “.

Софийският градски съд позволи регистриране на „ Продължаваме Промяната “ в регистъра на политическите партии, оповестиха от пресцентъра на съда.

Решението не е дефинитивно и предстои на обжалване пред Върховния касационен съд в седемдневен период.

Според решението на съда настояването за регистриране е основателно и следва да се извърши, защото от показаните към заявката писмени доказателства се открива съществуването на плануваните в закона предпоставки.

Свлачище е затрупало крайбрежно заведение до Балчик, на север от Албена. Това заяви bTV.

При случая е била затрупана една жена. Преди минути тя е била извадена от отломките, осведомят от пожарната.

Засега няма данни дали има други потърпевши хора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР