Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на предизборно събитие във

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на предизборно събитие във
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Трябва да победим така, че да направим кабинет

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на предизборно събитие във Велинград. Заедно с него в залата са още Николай Нанков, кметът на града Костадин Коев и регионалният координатор на партията в Пазарджик Найден Шопов.

Градоначалникът благодари на Борисов за свършеното в общината, за построената инфраструктура и най-много за построяването на Панорамния път, който е станал визитка на Тур дьо Франс.

" За община Велинград има гласувани средства 57 млн. лева с помощта на парламентарната група на ГЕРБ и най-много с благословията на Бойко Борисов. Имаме подписани контракти с Министерство на регионалното развитие за 27 млн. лева, които ще бъдат вложени в кварталната инфраструктура ", изясни Костадин Коев.

Той се похвали, че в града стартира построяването на нов тръбопровод. И благодари за това, че на последното съвещание на Народното събрание с поддръжката на ГЕРБ и Борисов ще има пари за Клептуза.

" Водим положителна акция, една неприятна дума не сме споделили за нашите съперници. Обиколихме общините по два пъти, стиснахме стотици ръце. Не сме споделили неприятна дума, а нашите съперници ни заливаха с мръсотия, с цел да се докопат до властта. Е, докопаха се и се сгромолясаха ", сподели лидерът на листата на ГЕРБ за област Пазарджик Красен Кралев.

" Нашата скамейка е като пейката на Реал Мадрид. За всеки един специалист има по още двама, които могат да го заместят. Нас не ни е боязън да носим отговорност ", сподели още някогашният състезателен министър.

Николай Нанков напомни плановете, които третото държавно управление на Борисов е направило и за които е оставило парите, само че по-късно " хубавците от " Промяната " са отказали да ги платят под предлог, че са противозаконни. Заради това страната е наказана с изключение на да финансира плановете, да заплати и лихви в размер 217 млн. лева " Това за тях са малко пари, те обичат да приказват за милиарди ", изясни някогашният районен министър.

" Потресе ме сутринта като видях Ивайло Мирчев и описите за пазаруване на гласове. Защо в тези описи ги няма Януш Йорданов-Оси, за какво ги няма Румен Янков-Пилето, Румен Гъза в Търново, индивидът на Ивайло Мирчев, Перо Горски в Ловешко за какво не участва, захарният необут Милен Ганев за какво не участва ", попита Нанков.

И даде образец, че през вчерашния ден на частичните локални избори във варненския регион " Одесос " в една от секциите в ромската махала ГЕРБ имат 1 глас, а ППДБ - 53. " Колкото и да се не помни, колкото и медиите да ги облъчват с отрицателна информация, към момента сме преди всичко, тъй като виждат какво сме създали ", съобщи Борисов.

" Ако с нещо мога да кажа, че се гордея, в 21 век да се хвалим, че сме създали пътища, учебни заведения, детски градини, водопроводи, не ни отива. Горд съм, че в този регион направих по този начин, че християните и мюсюлманите да седят дружно в тази зала, да се поддържат и да работят дружно ", отсече водачът на ГЕРБ.

" Нямаме неизпълнено заричане. Ако през тези 4 години е направено нещо в района, да гласоподават за другите ", прикани той. " Ние сме толерантна нация. Ние сме дружно, тъй като сме положителни хора. Ходжите постоянно са идвали при нас. И християните, и мюсюлманите проповядват да сме положителни хора. Когато сме положителни хора, ще са добре и сътрудниците от Движение за права и свободи, от ГЕРБ, от Българска социалистическа партия, от ППДБ. Изборите са един ден, по-късно ще си живеем дружно ", прикани Борисов.

" Стягайте се да дадем положителни резултати ", сподели водачът на ГЕРБ. " Трябва да победим по този начин, че да можем да създадем държавно управление, тъй като към този момент стартира да идва повече и на вас ", заръча той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР