Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на предизборна обиколка в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на предизборна обиколка в
Коментари Харесай

Делян Добрев: Ние се събрахме 400 души за няколко часа. Асен Василев е на алеята в "Кенана", има 10 човека

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на предизборна обиколка в Хасково. Той и неговият екип бяха посрещнати от стотици членове и симпатизанти в залата на локалния спектакъл. 
 
" Шест месеца управляваха социалистите и се озовахме там, където сме. Да приказвам за политика, когато тук са Бойко Борисов и Делян Добрев, е все едно да наводня банята ", пошегува се той. 
 
" На тези избори какво следва? Предстои да бием по този начин, че да не си и помислят да ръководят повече. Тези момчета се объркаха доста и на тези избори да им покажем, че в действителност са се объркали ", добави Любен Дилов-син. 
 
След него лидерът на листата на ГЕРБ-СДС Делян Добрев разяснява, че Асен Василев е бил в парка " Кенана " и там са били десетина индивида. " Ние се събрахме 400 души за няколко часа. Асен Василев е на алеята в " Кенана ", има 10 индивида. Явно си ги е довел от София. Автобусът доскоро си е отпътувал. Ние сме 400 индивида, те са 10 ", съобщи Добрев. 
 
 Слайдове с цените на горивата Слайдове с цените на горивата Източник: Скрийншот/Facebook
Той сподели на присъстващите в залата членове и симпатизанти слайдове с таблици, от които се вижда нарастването на цените на газа, горивата и питателните артикули с двуцифрени цифри по време на ръководството на " Промяната ". 
 
 Вариант 1 за събаряне цената на горивата, препоръчан от ГЕРБ Вариант 1 за събаряне цената на горивата, препоръчан от ГЕРБ Източник: Скрийншот/Facebook

 Вариант 2 за събаряне цената на горивата, препоръчан от ГЕРБ Вариант 2 за събаряне цената на горивата, препоръчан от ГЕРБ Източник: Скрийншот/Facebook
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР