Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение във Враца,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение във Враца,
Коментари Харесай

Бойко Борисов е във Враца: ГЕРБ иска оставка на правителството

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещаване във Враца, дружно с него са Даниел Митов, Томислав Дончев, Десислава Атанасова, Делян Добрев и други представители на партията.

" Обзети от ненавист, Кирил Петков и Асен Василев се хвърлиха в реваншизъм. Петков стана очевидец на Васил Божков, с цел да подреди противозаконния арест на нашия водач Бойко Борисов ", сподели някогашният районен министър Петя Аврамова и прикани за оставка на държавното управление.

„ Ние сме последната страна без План за възобновяване. Защо? Защото се чудят по какъв начин да откраднат парите”, разяснява Делян Добрев.

„ Нищо друго с изключение на батериите не са пипнали в него. Там, откъдето не могат да измислят по какъв начин да откраднат пари – ето ги батериите. Българската страна няма потребност от батерии”, сподели още той.

Според Томислав Дончев актуалното държавно управление евентуално е най-некомпетентното и безпомощно държавно управление в историята на България. " Нашият екип приготви за 4-5 месеца подготвен План, държавното управление на смяната за 1 година не може да го подпише и съобщи. Преди всичко би трябвало да си отговорим на едни въпрос – по какъв начин стигнахме дотук. Този въпрос ми го задават през последните седмици на всички места. Отговорът не е заровен нито в последните 3 месеца, нито през предходната година. Откакто ние сме се появили като политическа групировка объркахме доста сметки”, разяснява той.

„ В чия болна глава може да се роди концепцията да арестуваш политическия си конкурент?”, запита Дончев.

" Опитите за чегъртане не започнаха предходната, даже и по-миналата година. Това против нас е политически тероризъм. Ето по този начин се докарахме дотук. Да арестуваш политическия си конкурент и по този начин да си решиш сметките - това е позор ", изясни Томислав Дончев.

Очаквайте детайлности!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР