Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в село

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в село
Коментари Харесай

Борисов: Толкова счупена държава не знам как се управлява, икономиката ни е на дотация

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещаване в село Зърнево, област Добрич. Пред актива на партията той съобщи, че за година и половина в област Добрич са спрени 80км. пътища.

„ Когато си тръгвах оставих милиард и двеста милиона да продължат да вършат ВиК, оставихме и един милиард, с цел да завършат Автомагистрала „ Хемус ”. Точно в този край в който има всичко, можете ли да си визиите какъв брой би трябвало да си некадърен, с цел да предизвикаш да ти вдигнат цените на питателните артикули. Кое наложи да ви се вдигне олиото? Българите произвеждаме най-вече ток, кой позволи да ви се вдигне токът, а от там и хлябът и олиото ”, запита Борисов.

Той заключи, че по времето на ГЕРБ се е пазила извънредно доста държавната хазна.

„ Икономиката е на субсидия, бизнесът на субсидия. Докога ще си траете не знам. Ние не знаем по какъв начин и с какви старания можем да ви изведем от ямата, не знам по какъв начин ще издраскаме на излезем ”, сподели Бойко Борисов.

По думите му за ГЕРБ това са най-лесните избори, тъй като съперник са им глада, инфлацията и високите цени.

„ Кирил Петков беше преди 10 дни в Тервел и на площада споделил, че са създали доста за хората и когато хората  го погледнали с недоумение, той се обосновал, че са сменили шефа на полицията. Това са създали за хората ” съобщи Деница Сачева. По думите ѝ държавното управление „ Петков ” е спряло значими инфраструктурни планове за региона.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР