Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Русе.

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Русе.
Коментари Харесай

Бойко от Русе: Кирил Петков тук събра 12 души, снимаха се на кея, дето съм построил

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещаване в Русе. Водач на листата с депутати в региона е шефката на парламентарната група на ГЕРБ в последното Народно заседание Десислава Атанасова.

" Тази победа ще бъде реванш за всички несправедливости, които вие и ние преживяхме. Гониха ни, чегъртаха ни, арестуваха ни - удържахме ", съобщи Десислава Атанасова.

" Като виждам тази цялостна зала и си припомням за визитата на Кирил Петков в Русе, където се събраха цели 12, дублирам 12 души с него. Дори се събраха, с цел да се снимат на кея, изработен от ГЕРБ и господин Борисов. Като си показва тези контрастиращи картини, доста се радва, а тях може единствено да ги съжаляваме. Това, тази цялостна зала е същинската социология ", съобщи регионалният координатор на ГЕРБ Георги Кръстев.

И означи за изчезналия мост на Дунав, обещан от някогашния министър от " Промяната " Николай Събев от Политическа партия. И желаят да довършат нещо, по какъв начин да го довършат като не са го почнали, попита Кръстев.

" Добре пристигнал, господин военачалник, в прелестния град Русе. 3 г ви чакаме и се веселя, че още веднъж сме в акция, с цел да се убедите в същинската социология, че хората ви обичат и поддържат, че ГЕРБ ще е първа политическа мощ на 2 октомври ", обърна се лидерката на листата към Борисов. Атанасова уточни, че е огромна отговорност още веднъж да поведе мощния тим на ГЕРБ-СДС в 19 МИР. И уточни, че в него има изключителни хора. Тя съобщи, че е сигурна в успеха с този тим.

" Тази победа ще бъде реванш за всички несправедливости, които вие и ние преживяхме. Гониха ни, чегъртаха ни, арестуваха ни - удържахме. ", обърна се към препълнената зала Атанасова. Тя акцентира, че ГЕРБ е казуа и напомни, че е в партията от първия ден на основаването й. " Кауза е, тъй като е единствената виновна политическа партия, която е управлявала и в рецесии, и е потвърдила че може. В ГЕРБ са същинските, положителните хора. Това го виждат всички, даже политическите ни съперници ", съобщи лидерката на листата в Русе.

" Правителството на Политическа партия са дилетанти, които направиха опит да ръководят страната. И направиха доста рецесии. Една от най-тежките е в енергетиката ", счита лидерката на листата в Разград и някогашен енергиен министър Теменужка Петкова.

Тя уточни, че на 14 септември Европейска комисия предложи пакет от ограничения, който ще бъде разискван още веднъж на 30 септември. " Тя предлага такса върху приходите на централите, които създават сила, без тези които работят на газ. Това е мярка, която сме наложили и тя стана допустима с помощта на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, които накарахме останалите партии в Народното събрание да има таван на цената ", подсети ексминистърката. Европейска комисия предлага същото, само че при граница от 180 евро на час, у нас е 250 лева акцентира тя. Ние се едни гърди напред и създадохме условия българският бизнес да понесе тежките цени, които държавното управление на Политическа партия позволи, безапелационна бе някогашната министърка.

" При ръководството на ГЕРБ направихме всичко належащо, тъй че българският елелкторенергиен микс да е в устойчиво техническо положение. Така че нашите енергийни предприятия да създават задоволително сила, че да задоволяват потребностите на страната, само че и да изнасяме. Ние сме най-големият експортьор в района, България има нужното количество електрическа сила ", акцентира Петкова. И добави, че не сме подвластни от газ, а ще разчитаме на въглищните централи. Осигурили сме и свежо нуклеарно гориво за АЕЦ Козлодуй за години наред, увери Петкова.
ТЕМА преди 58 минути 872 преди 1 час 368 преди 8 часа 3082
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР