Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в овцеферма

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в овцеферма
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Това е "Промяната" - към комунизма

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещаване в овцеферма във Врачанско. Там той се среща със животновъди и зърнопроизводители.

" Получава се един доста огромен дисбаланс в този бранш, мъчно се работи ", сподели един от животновъдите. Борисов прегледа модерните пространства за развъждане на овце, а домакините му се оплакаха, че цените на храните за овцете са нараснали и се работи на загуба.

" Нали споделят, че всичко е наред, неповторими неща се слубват в България като страна ", сподели Борисов.

Румяна Ангелова, ръководител на Врачанския съюз на зърнопроизводителите сподели:
" Приятно ми е да се забележим, за жалост по неприятен мотив. Това държавно управление не мисли за животновъдите и зърнопроизводителите. Всички в целия бранш земеделие са безусловно пострадали. Не може да кажеш, че би трябвало да задоволиш продоволствията на народа за сметка на производителите ".

Бяхме в пазарна стопанска система, в този момент сме в комунизъм, отсече водачът на ГЕРБ.

" Не може с популистки изявления да казваш, че олиото е на спекулативна цена, при изискване, че пазарите са интернационалните. Не може да поносим безспорни загуби. Защо не се намесиха при цената на карбамида. Миналата година го купувахме на 500 лева, в този момент го купуваха на 2000 лева Вие знаете какъв брой митинги ви организирахме за цените на нафтата ", сподели Ангелова.

" Да, за 3 ст. нарастване и аз не упреквах младежкото Българска социалистическа партия, нито младежкото Да, България ", добави някогашният министър председател.

Когато ГЕРБ управляваше нямаше спрян нито един еврофонд, нямаше нито едно евро изхарчено не на място. А в този момент няма План за възобновяване - 1 година Радев ръководи, няма План за възобновяване ".

В момента всичко е комунистическа стопанска система, сподели Борисов.
" Министър-председателят споделил, че щял да обезпечи на всяка софра самун. Аз в случай че бях на Ваше място като публицист щях да прибавя - единствено самун. Няма краставици, няма домати, сиренето е скъпо, месо няма, тъй като не дотират по никакъв метод животновъдите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР