Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е готов да са съвносители

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е готов да са съвносители
Коментари Харесай

Борисов се скара на протестиращите: С какво право звънят по звънците, това ли е демокрация? Може така да се стигне до гражданска война

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е подготвен да са съвносители с Демократична България и Политическа партия за краткотрайна комисия орните правила, която да разиска изборните разпоредбите. Това разгласи той на брифинг в централата на партията.

" И в " Продължаваме промяната (ПП), и в " Демократична България " (ДБ) има доста стойностни и качествени хора, това факсимиле го научих от тях. Но там има 1-2, които не стават. То и в ГЕРБ има "

С който и да е мандат тласкат страната единствено към безпорядък. Днес отново е обстрелвана нуклеарната централа в Запорожие и ние рискуваме да останем без парламент в тази конюнктура. Той попита какъв е този под паника боязън, че може да им се вземе флашката. Готови сме да сме съвносители по плана за Избирателен кодекс на Демократична България и Политическа партия.

Борисов се обърна и към протестиращите:

" Това ескалиране, каквото стана пред дома на Йордан Цонев, ще докара до революция. Това ли желаят те? Всяка партия да си събере 300-400 шпиц команда и къде дойдат - пердах. С какво право звънят по звънците, това ли е народна власт? Ще ли им е хубаво да се заложа пред къщите им? Да търсим взаимни отстъпки, би трябвало да се смирим и да създадем държавно управление. Техническо ли, експертно ли, с който и да е ", съобщи Борисов във връзка митингите от петък
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР