Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е бил разпитан като свидетел

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е бил разпитан като свидетел
Коментари Харесай

Бойко Борисов разпитан като свидетел по Барселонагейт

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е бил разпитан като очевидец в Софийска градска прокуратура по делото за къщата в Барселона.

Това сподели юристът му Менко Менков след края на разпита. Той и Борисов се насочиха към Съдебната палата, където следва различен разпит за водача на ГЕРБ.

" Адвокатът сподели да не разясня. Благодаря на хората за съпричастността ", сподели Борисов на излизане от СГП.

Над 200 симпатизанти на ГЕРБ се бяха събрали пред прокуратурата на ул. " Черковна ", с цел да поддържат водача на партията. Към тях се причислиха и депутати от партията, които си потеглиха от Народното събрание по-рано денем.

Там бяха депутатите Десислава Атанасова, Деница Сачева, Костадин Ангелов, Лъчезар Иванов, Тома Биков, Любен Дилов и Николай Нанков, както и шефът на Народното събрание Росен Желязков.

" Отивайте в Народното събрание да вършите работа ", подреди той на депутатите от ГЕРБ, които го чакаха пред прокуратурата. След това се качи в черна " Тойота ", до момента в който симпатизантите скандираха името му. 

" Барселонагейт " бе категорично упоменат от основния прокурор Иван Гешев преди 2 седмици, когато той отхвърли да подаде оставка. Тогава Гешев разгласи, че наблюдаващият прокурор е бил притискан да приключи делото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР