Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов днес е на посещение в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов днес е на посещение в
Коментари Харесай

Борисов към българите: Крадат ви, бе хора, убиват ви! А вие си траете, мълчанието на агнетата!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов през днешния ден е на посещаване в Шумен. Заедно с членове на управлението на партията, народни представители и младежи от МГЕРБ, той се срещна със симпатизанти и деятели на партията.

В началото на срещата прочувствено слово произнесе депутатът и някогашен учебен министър Красимир Вълчев. " Казваха, че сме били доста черногледи, само че всичко за което предупреждавахме се случи-спрялата автомагистрала, обезкървената промишленост. Шумен има солидна просветителна общественост, университет, реновирани в последните години учебни заведения и детски градини. Слънцето на смяната изгря и в образованието и назначения със " документ за честност ", които дават право да нарушават законите, без да носят отговорност. Днес ни ръководи подправен воин ", съобщи той.

Бившият обществен министър Деница Сачева съобщи на собствен ред: " За страдание, ръководят ни хора, които непрестанно създават проблеми. Разбрахте ли какви са антикризисните ограничения, какво ще се случи с пенсиите? Искат за следващ път да излъжат българските пенсионери- не е правилно, че ще вдигнат с 20% пенсиите. Тази мантра не е истина. Те ще се усилят с оптимално 4%. На процедура с добавката, въведена от ГЕРБ, пенсиите бяха увеличени от ГЕРБ. Покупателната дарба понижава. Ще се изхарчат доста пари, ще се счупи пенсионната система. Взимат по половин милиард лв. заеми на седмица. Не вярвайте на Кирил Петков, че пенсиите ще се заплащат с пари от спрени обири, те ще се заплащат със заеми. Решението е единствено едно-оставка на държавното управление, избори и победа на ГЕРБ "

Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов напомни, че тази седмица Народно събрание осъмна с решетки. " Преди това Народното събрание беше заварден с железни ограждения и май ще би трябвало да сменим народен лозунг " Съединението прави силата " със боязън лозе пази. Управляващите се опасяват под паника от хората, които от ден на ден стартират да недоволстват за инфлацията, цените. Страх ги е и от нас. От това, че можем да ги пометем същински. Финансовият министър е по-ляв и от Румен Гечев, ограниченията му са такива, че и Българска социалистическа партия неведнъж са удивени от неговите решения. Правителство с присъединяване на Българска социалистическа партия не може да е прозападно-пролича с решението за Украйна, пазят Лукойл и техните ползи. Правителството, което не е наясно с посоката, не може да е прозападно. България е в обърканост. Изпуснаха момента да модернизираме въоръжените сили и отбранителните си качества. Единственият поръчител за прозападна посока на България е ГЕРБ. Това държавно управление би трябвало да си върви ", съобщи някогашният външен министър.

Делян Добрев сподели, че ни ръководят смешници, само че това не ни е смешно, тъй като всеки ден обедняваме. " 1000 лева към този момент са половината на това, което бяха. Такава инфлация не помним от 1997 година при царя инфлацията беше - 4,7%, тройната коалиция- 8,39%. при първото държавно управление на Борисов - 2,91%, при " Борисов 2 " - 0,4%. Тя е даже негативна. При държавното управление " Борисов 3 " - 2,27%. За 11 месеца на смешниците -14,4 приблизително, 20,7% на питателните артикули ", разяснява той.

Бившият енергиен министър продължи:
" Инфлацията е висока, тъй като освен крадат, само че и са некомпетентни. Повтаряме - да понижат цените на бизнеса. За пръв път за 12 година написах въпрос към министър. Той отговори, че са дадени 1,10 млрд – с 4 пъти по-малко в сравнение с твърди Кирил Петков. Затова инфлацията е 20% и обедняваме. Защо смениха шефа на КЕВР- с цел да не разбираме с какъв брой скача тока. Не разгласяват информация, направихме изключително съвещание и попитахме КЕВР - не споделят. Предложихме да гласуваме в Народно събрание да пожелаеме тази информация. Те гласоподаваха с претекст, че няма потребност да плашим хората.

Залата отвърна с възгласи: " Оставка! ".

Думата взе Бойко Борисов. " Не мога да си показва какви откровени неистини пускат някои медии. От едната страна цитират Кирил Петков - 4,1 милиарда поддръжка на бизнеса, въпреки това - министърът на енергетиката - 1,1 милиарда Три милиарда неистина! Този човек милиарди, милиони ги няма за нищо. И изпод About - три милиарда ", съобщи той, а залата му отвърна с възгласи: " Киро е срам! ".

" За три секунди продадоха газа и засекретиха кои са компаниите. И " мълчанието на агнетата " - никой не попита кои са тези компании. Къде са тези 1,2 милиарда за житото? Малко му се видя на Асен Василев тази неистина и съобщи: ние ще изнасяме житото на Украйна през Варна ", съобщи той.

Борисов акцентира, че страната ще заплати разликата от 100 милиона на месец. " Крадат ви, бе хора, убиват ви! Искате ГЕРБ отново на власт. Искате отново да ме извършите пленник като Орешарски! ".

Той добави, че държавното управление хвърля прахуляк в очите на обеднелия народ и го лъже с пагубната инфлация. " Сега формалната е 12%. И тя пораства като великденски козунак. Станала била 14. Аз това го имам от Европейската комисия. Гледах тези хвалебствени репортажи - по какъв начин щели да понижават и връщат пари от горивата. Искам присъстващите тук публицисти по какъв начин те схванаха от техните репортажи от кой бензин, през кои три месеца ще се зарежда. От 1,20-1,50 лева при " неприятния " Борисов и ГЕРБ, в този момент бензинът е 3,50. Даже не се пробват да ви излъжат - ей по този начин да ви стане драго като ви лъжат. Те ви лъжат нахално! ".

Януари имаше КСНС, в този момент сме май. Пак ли да привикваме КСНС? За да излезе Радев отговорен. Петков се чуди по какъв начин в този момент " да обуе " Радев, добави някогашният министър председател. " Излез, приказва пред хората, приказва с нас. " Външен напън ". Кой ги натиска? Кажете им имената. И като имат имена и те натискат сътрудници или врагове, ние не можем да се ориентираме. Понеже са поели задължения, които очевидно не могат да изпълнят, в този момент под паника се пробват да се скрият зад Радев ", разяснява Борисов. " Тяхната гняв и завист идва от суматохата, която усещат. И тъй като са поели задължения, които очевидно не могат да изпълнят, в този момент под паника се стараят да се скрият или зад Радев, или зад някой, който желаят да им помогне. И може би не ми отива да го кажа, само че в случай че аз бях на мястото на Радев, щях да кажа - добре, ще сложа едно служебно държавно управление. Нали всички социолози споделяха - страшни били служебните държавни управления ", предложи водачът на ГЕРV Ама страховит министър на стопанската система Асен Василев. Но такава операция, неистина, машинация с доста пари навън. Само че в този момент хората викат - какво ще вършим. Още не сте разбрали какво ще вършим. Ща обеднеем грубо. Трябва да търсим някой като Кирил Ананиев да стегне колана. Затова за избор на съмнение, за предварителни избори – не вземам участие ", съобщи той. Една страна като тръгне единствено на обезщетения и обещания, и да пристигна някой доста интелигентен, отвъд Канада, на третата година ще би трябвало да върнем тези милиарди, които взеха заем. А по кое време ще платят на армията, на служителите на реда, пожарникарите? А учителите, лекарите ", риторично попита някогашният министър-председател.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР