Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дава пресконференция в централата на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дава пресконференция в централата на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Дават цялата ни енергетика на офшорни компании

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дава конференция в централата на ГЕРБ. Разкриват скандални елементи за меморандума за съгласие с офшорни компании, на които се дава цялата българска енергетика.

Моята констатация е, че Меморандум за съгласие, който депутатите желаеха и получиха. Става дума за офшорни компании, вкоито е дадена безусловно цялата българска енергетика. Дава се всичко - интерконектори, нуклеарна енергетика, централно отопление, Маришкия басейн. Защо офшорки? Защото там се крият пари. Разследващите журанлисти доста обичаха да търсят офшорки, но като откриха офшорки на Асен Василев и стопираха. Това сподели Борисов.

Кирил Василев го назовава писмо за планове, подчертава той.

В точка 6 написа, че всички противоречиви точки би трябвало да бъдат уредени от арбитраж на интернационален арбитраж в Париж. Заробване на страната за десетилетия, всичко оттова да минава, през тези офшорки.

Много комфортни, услужливи публицисти пишат, приказват, изясняват, че тези явно не можещи да ръководят. Инфлацията е два пъти по-голяма от тази в еврозоната - каква външна интервенция има тук. Защо не направиха това, което ние казахме - намалете ДДС-то на хляба, на горивата, финансирайте производителите и тогава кажи - ще ти купим зърното по 500 лева на звук, тъй като сме ти помогнали, добави Борисов.

Това държавно управление са царе на това да разточителстват пари на фона на недоволно население поради растежа на цените, възмутено съобщи Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР