Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дава брифинг в радио Варна.

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дава брифинг в радио Варна.
Коментари Харесай

Бойюко Борисов: Шапка свалям на Кирил Петков как ни изигра

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дава брифинг в радио " Варна ". Той е на посещаване в морската столица и забрани на някогашния кмет Иван Портних да се меси в общинското управление на града. Досегашният градоначалник на Варна Портних щял да му оказва помощ единствено на равнище област, написа " Флагман ".

След въпрос - ще се отива ли на предварителни избори, Бойко Борисов изясни, че сътрудниците му – водачи на други партии, си играели майсторски играта. Той уточни особено Движение за права и свободи, „ ДА България “ и „ Продължаваме промяната “ (ПП).

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков също работил майсторски с способ от „ Харвард “ и изиграл ГЕРБ и обществото. 

" Евала на Кирил! Шапка му смъквам ", сподели Борисов за метода, по който водачът на Политическа партия го бил изиграл. Това се случило, като от партията на Кирил Петков пуснали мюре, че желаят да имат външен министър. А в този момент се отказвали от поста, сякаш великодушно, само че щели да продължат да имат всички останали министерства. Предложеният меморандум също бил част от играта - по този начин ГЕРБ били оставени да мрънкат за него, до момента в който значими били други неща.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР