Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде извънреден брифинг след заседание

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде извънреден брифинг след заседание
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Сутринта чух някой да казва ГЕРБ да се откажели от пъпната връв с Гешев. Що за глупост?! Пъпната връв на ГЕРБ е с Европа и Америка

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде ексклузивен брифинг след съвещание на парламентарната група на ГЕРБ-СДС. " Виждам една масирана офанзива от скъпоплатени пиари. Сутринта, която и телевизия да включа, едно и също се приказва. Има нова мода. Видите ли, да приказваме намерено пред камери. Разбира се, че ще приказваме намерено, в никакъв случай не сме говорили прикрито, покрито. Но има ли смисъл. Затова през вчерашния ден най-добронамерено чисто на практика им споделих по какъв начин може да се излезе от рецесията и да се направи държавно управление. Ние в никакъв случай не сме били скрити, само че въпросът е какво ще приказваме пред камери. Преди дни споделих по какъв начин може да се направи държавно управление без да се нанасят вреди на хората. Без да се нанасят вреди на обособените партии, тъй като единствено преди седмици минаха изборите и народът се произнесе ясно и тъкмо ", съобщи при започване на брифинга Борисов.
 
" Само за 6 месеца Политическа партия загуби близо 200 хиляди гласоподаватели и два съдружни колегата. Дали отново ще работят с тях - не знам, само че при гласуванията това е реалност. Българска социалистическа партия твърди, че са им откраднали програмата. А опорката на Има Такъв Народ е, че ГЕРБ е свалила държавното управление, не то бе свалено от корупцията. Има Такъв Народ смъкна държавното управление, тъй като изобличи корупцията. На Промяната може да им изнесем лекция за инхаус процедурите, които са приети в целия свят, сподели експремиерът. Инхаус процедурата Джемкорпо. Избирането на компания на която да дадеш цялата енергетика, инхаус процедура. Инхаус процедурата е европейска процедура. Да ни трича има право единствено народът и народът гласоподава за нас по вашите правила, с вашите машини, с вашия ход и наблюдаващи. И при тези правила ви победихме почтено и честно ", отсече Борисов.
 
По думите му до през вчерашния ден " Промяната " желали да приказват с него, в този момент обаче не желали. " Понеже масираната им офанзива в медиите, като се изключи че надали не желаят да приказват с нас, а в този момент желаят да приказват с мен. Аз се отхвърлих да бъда народен представител, министър председател, а в този момент. Ще приказвам с вас, в случай че тръгнете в едната посока и ние също ще тръгнем. Затова им предложих авансово с работни групи, в случай че желаят да поканят камери. Вместо Плана за развиване, те ми размахват 16 страници. Те са частичка от метода, по който се ръководи страната. Най-важното и сутринта чух някой да споделя, че ГЕРБ да се откажели от пъпната шнур с Гешев. Що за нелепост?!? ГЕРБ има пъпна шнур и когато ви събрахме и за Северна Македония, и за оръжие за Украйна, това е пъпната шнур на ГЕРБ - с Европа и Америка, уточни Борисов. Тука може да търсите единствено пъпна шнур ", сподели още Борисов.
 
Нека специалистите приготвят диалога и да го утвърдим това, по което ще се приказва, сподели Борисов. Въвеждане на механизъм за следствие на основния прокурор, поддръжка за България за влизането в Шенген и Еврозоната, са измежду 16-те точки, които ГЕРБ приема. Борисов прочете точка по точка настояванията на Политическа партия и съобщи, че ГЕРБ приема множеството от тях.
 
" В тези точки няма войска, полиция, РЗИ-та, няма нито един различен бранш. Ние пресметнахме финансовия резултат от 16-те точки и има една съдбовна точка 13 за недостига. Финансов резултат от приемането на 16-те ограничения. Крайният резултат е според от разновидността за увеличение на пенсиите, разясни Борисов, като съобщи: Вариант 1 е увеличение на пенсиите с 20 на 100, само че желая Ананиев да сметне и с 30-те % - предлагането на ГЕРБ. Ако се съблюдава 1 вид с швейцарското предписание, разноските се усилват с 5,7 милиарда Затова желая специалистите да се съберат, с цел да махнем от бюджета за 2023 година тези пари. Очевидно няма да се вършат финансови разноски, няма да се строят пътища, всичко е махнато от този проект. По втори вид е 7, 1 милиарда, разясни Борисов.
 
Нека е смесено в този момент гласуването, до момента в който се убедим, че не вършиме избори като при Мадуро. Как да разберем, че изборите са почтени. Озадачава ме, че там, където има най-голям резулат ГЕРБ, има най-вече негласували. Как по този начин има такава стройна организация, изуми се Борисов. И отсече, че има разлика от 3,7%, като сподели таблица, която самичък си направил, с цел да види зависимостите. Ако някой различен си направи такава сметка, може да си види какво става. Ставаме мнителни, когато не сме сигурни, уточни Борисов.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР