Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да отговори на въпроса дали

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да отговори на въпроса дали
Коментари Харесай

Шепот от кулоарите: Депутати коментирали, че Ердоган е искал от Борисов ГЕРБ да направи кабинет с ДПС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да отговори на въпроса дали е провеждал среща с турския президент Реджеп Ердоган на негова територия, на която Анкара е настояла спечелилият от последния избор да образува кабинет дружно с Движение за права и свободи. За това настоя депутатът от “Демократична България ” Стоян Михалев. Пред NOVA той съобщи, че клюки за такава загадка аудиенция на някогашния български министър председател има в коридорите на Народното събрание.

“Очевидно е, че сред ГЕРБ и Радев са настъпили мир и синхронизация. Борисов е ментално нестабилен, не може да се нарежда. той е като една котка на Шрьодингер и във всеки миг изпитва съмнение къде се намира. ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия изведоха като главен приоритет на страната ни връщането на хартиения избор ”, счита той.

Според него по няколко текста от Изборния кодекс би трябвало да бъде наложено несъгласие.

Демократите са на мнение, че кандидатурата на Габровски е ориентирана към третия мандат, като поклон към Българска социалистическа партия.

“Предлага се фигура, която не е политически ангажирана, тъй като това ще е формулата, зад която би застанала Българска социалистическа партия ”, акцентира Михалев.

 
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР