Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе в Стара Загора. В

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе в Стара Загора. В
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Колко са жалки нашите политически опоненти

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе в Стара Загора. " В Европа би трябвало още веднъж да се върнат систематичните партии. Колко са жалки нашите политически съперници. Ако всички имаха политически фамилии и се подчиняваха на равни правила, както ние в Европейската национална партия, нямаше да има политическа рецесия сега и такива безродници. Когато нямаше нито един работещ шадраван в София, един парк, и всичко беше потънало в бедност - те са били по чужбина ”, сподели Борисов.

“С машини, без машини - ГЕРБ е първи ”, безапелационен бе той, в коемнтар за разногласията в Народно събрание за хартиената бюлетина. 

“Какво се случи с тези машини? Как внезапно Слави Трифонов набъбна по този начин, а след това падна? Аз не познавам никой, който да е дал своя вот и за Политическа партия ”, попита Борисов. 

По думите му Българска социалистическа партия се държат “в пъти по-морално ” от “Продължаваме Промяната ”.   “От Политическа партия се отхвърлиха Има Такъв Народ, които набраха доста скорост първоначално. Отказаха се и Българска социалистическа партия ”, сподели той.

Борисов още веднъж прикани да бъде подписан документ за 6 месеца, в които да има настоящо държавно управление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР