Лидерът на ГД Боец“ Георги Георгиев влезе в сградата на

...
Лидерът на ГД Боец“ Георги Георгиев влезе в сградата на
Коментари Харесай

„БОЕЦ“ занесе в парламента срещу хартиената бюлетина, НСО ги скъса

Лидерът на Групово дело „ Боец “ Георги Георгиев влезе в постройката на Народното събрание, с цел да стачкува срещу подготвяното от депутатите в Народното събрание връщане на хартиената бюлетина.

Днес сутринта сдружението протестираше до северния вход на Народното събрание, като влезе в пререкания с човек, който се показа като шеф на защитата в Народното събрание, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Бяхме застанали с афиш „ Не пипайте кодекса “ и нашата цел беше да изразим, както извън, нашата гражданска позиция, по този начин и вътре в постройката на Народното събрание, против опитите да бъдат върнати хартиените бюлетини ", разяснява пред публицисти в коридорите Георгиев. 

Той изясни, че са влезнали в постройката на Народното събрание с пропуски по покана на „ Продължаваме Промяната “. 

" Опънахме си плаката против централния вход във фоайето, след което бяхме нападнати от двама господа, който ни скъсаха плаката, съобщи Георгиев. По думите му няма агитация. Това е израз на гражданска позиция ", съобщи той.

А националният представител от " Демократична България " Кремена Кунева разгласява видео, на което се вижда по какъв начин чиновници на НСО късат плакатите на Групово дело " Боец " против връщането на хартиената бюлетина с надписи " Не пипайте кодекса ".
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР