Лидерът на френския Национален фронт Марин льо Пен призова за

...
Лидерът на френския Национален фронт Марин льо Пен призова за
Коментари Харесай

Марин льо Пен призова за ликвидиране на ЕС и създаване на „съюз на европейските нации”

Лидерът на френския Национален фронт Марин льо Пен прикани за очистване на Европейския съюз и " замяната " му със " съюз на европейските народи ", оповестяват международни организации. Льо Пен изрази възгледите си по време на конгрес на крайнодесните партии в Прага, написа Блиц.

Според нея Европейски Съюз е изживял себе си и неговото очистване може да бъде подкрепено от победа на националистическите партии на изборите за Европейски парламент през 2019 година

Марин льо Пен приканва за ликвидирането на Европейски Съюз, така като миграционната му политика е провокирала злополука.

Френският политик приветства присъединяване на Австрийската партия на свободата в държавното управление на страната, определяйки го като " историческо събитие ".

Моята цел, нашата цел - да превземем Европа. Ако станем болшинство в Европа, ще можем да наложим съюз на европейските народи, който ще размени ужасния Европейски съюз, разясни тя.

Льо Пен пожела победа на съветския президент Владимир Путин на изборите през 2018 година

Няма ксенофобия сред нас. Ние сме в съпротива по отношение на Европейски Съюз - точно това ни сплотява и ние би трябвало да го признаем, тъй като ние считаме, че тази организация е пагубна. Европейски Съюз води континента ни към крах, предизвести тя и акцентира, че проведените мигрантски потоци заплашват културата на европейските страни.

Марин льо Пен също описа ЕС като " пагубна организация ", която " убива Европа ".

Движение за Европа на нациите и свободите (MENL) събра Националния фронт на френския водач Марин льо Пен, Австрийската партия на свободата на Хайнц-Кристиан Щрахе, италианската Северна лига и холандската Партия на свободата на Герт Вилдерс.

На конференцията Вилдерс съобщи, че Европа би трябвало да последва образеца на американския президент Доналд Тръмп и да забрани имиграцията.

Лидерите на крайнодесните партии дадоха обещание да работят заедно за основаване на нов модел на интернационално сътрудничество извън Европейски Съюз.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР