Лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев предупреди индиректно соцлидера Корнелия

...
Лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев предупреди индиректно соцлидера Корнелия
Коментари Харесай

Станишев: Който копае окопи между БСП и ПЕС, стреля в крака си

Лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев предизвести косвено соцлидера Корнелия Нинова и тези в партията  които не го желаят в евролистата на Българска социалистическа партия. Коментара Станишев направи на влизане в Зала 3 на НДК, където стартира четвъртото съвещание на 49 конгрес на соцпартията, съобщи Канал3.

" Който се пробва да копае окопи сред Българска социалистическа партия и европейското социалистическо семейство, стреля в крайници си ", отсече Станишев. " Най-голям проблем човек може да сътвори самичък на себе си ", установи той п мотив интригата към листите и неговото наличие в тях.

И се аргументира: " Защото огромна част от борбите, които сме водили и сме спечелили в този Екологичен потенциал, който си отива, против орязването на парите за кохезия, против двойните стандарти на храните и приемането на България в Шенген по всички граници, нямаше да бъдат вероятни, в случай че напъните бяха единствено на четиримата соцдепутати без поддръжката на нашето семейство ".

Според някогашния соцлидер Българска социалистическа партия се стреми да ръководи страната и това е естествената упоритост на всяка партия, само че би трябвало да знае, че когато пристигна на власт, ще би трябвало да има съдружници. Те пък са нужни, с цел да задържи ръководството, тъй като десницата в Европа постоянно се пробва по всякакъв начин да провали всяко ляво държавно управление, което ръководи страната.

" Когато стартираме да управляваме, кой ще бъде съдружникът на Българска социалистическа партия и на българското държавно управление в Европа? Нашите комисари, нашите министър председатели и група ", отговори си самичък Станишев.

По думите му проличава терзанието на ГЕРБ да не загуби изборите и това проличало от изявлението на Бойко Борисов преди седмица. Президентът на ПЕС отбрани и някогашната си половинка Елена Йончева, упрекната в пране на пари от КТБ. Станишев означи, че точно в речта си Борисов е атакувал Елена Йончева и единствено ден по-късно журналистката се е сдобила с обвиняването.

Буквално минути по-късоцлидерката застана на трибуната на залата на европредседателството и откри четвъртото съвещание на 49 конгрес на Българска социалистическа партия. Нинова разгласи, че от 800 делегати 623 са се записали.

Очаква се същинската част на форума да стартира нно с политически отчет на Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР