Лидерът на Европейската народна партия (ЕНП) Манфред Вебер очаква рязко

...
Лидерът на Европейската народна партия (ЕНП) Манфред Вебер очаква рязко
Коментари Харесай

Манфред Вебер очаква драматична бежанска зима

Лидерът на Европейската национална партия (ЕНП) Манфред Вебер чака внезапно увеличение на броя на бежанците през тази зима . " Опасявам се, че ще преживеем трагична бежанска зима ", съобщи Вебер пред Welt am Sonntag, визирайки и спомагателен бежански поток от " разрушаването на енергийната инфраструктура в Украйна от терористичния режим на съветския президент Владимир Путин ".

" Трябва да сме готови за огромен брой украинци, които ще дойдат в Европейски Съюз тази зима, доста от тях в Германия ", сподели Вебер. Германия не е готова за тази обстановка и си затваря очите пред нова миграционна рецесия, предизвестява водачът на ЕНП.

Що се отнася до маршрута през Средиземно море към Италия, Вебер предлага взаимни патрули от немски и италиански чиновници по външните граници на Европейски Съюз. Според Вебер тези, които нямат виза, паспорт или съображение за леговище, би трябвало да бъдат връщани неотложно.

Той също по този начин напомни една концепция от преди епидемията от ковид за основаване на дипломатически зони в африканските страни със единодушието на съответните държавни управления, в които да се подават молби за леговище и да се правят инспекции за това от чиновници на Европейски Съюз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР