Лидерът на DUP Джефри Доналдсън информира членовете на партията относно

...
Лидерът на DUP Джефри Доналдсън информира членовете на партията относно
Коментари Харесай

Доналдсън информира членовете на DUP относно предложенията на правителството за прекратяване на безизходицата в Стормонт

Лидерът на DUP Джефри Доналдсън осведоми членовете на партията по отношение на предложенията на държавното управление, ориентирани към преустановяване на безизходицата в шерването на властта на Стормонт.

Г-н Доналдсън дойде в имението Ларчфийлд покрай Лисбърн малко преди 19:20 ч. за късото събиране на 130-членния изпълнителен шеф на DUP.

Около 50 протестиращи се събраха пред портите на мястото, доста от които носеха плакати и банери, предупреждаващи против „ разпродаване “ на DUP.

Някои крещяха към членовете на DUP, до момента в който влизаха с колата на територията на залата.

Партията употребява право на несъгласие, с цел да блокира децентрализираните институции на Stormont в продължение на две години в символ на митинг против след- Търговски съглашения за Брекзит, които сътвориха търговски бариери сред Англия и Северна Ирландия.

Той взе участие в продължителни договаряния с държавното управление, ориентирани към обезпечаване на отстъпки по отношение на договореностите, които биха от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР