Лидерът на ДСБ и съпредседател на ПГ на ПП-ДБ, а

...
Лидерът на ДСБ и съпредседател на ПГ на ПП-ДБ, а
Коментари Харесай

Ген. Наско иска Денков да свика Съвета по сигурността заради Трактора

Лидерът на ДСБ и съпредседател на ПГ на ПП-ДБ, а и някогашен началник на Следствието ген. Атанас Атанасов желае свикването на Съвета по сигурността към премиера Николай Денков, който да нищи на свое съвещание аргументите и самото ликвидиране на АлексеЙ Петров.

" След него се вижда, че съветската агентура у нас е получила указания да се възползва от създалата се обстановка и да работи за провокиране на политическа дестабилизация в страната. Основна задача на специфичните служби и на целия бранш за сигурност е да слагат под засилен действен надзор престъпния контингент, обвързван с съветската проведена престъпност и да предотвратят по-нататъшна ескалация на напрежението ", проучва генералът.

В тази връзка е неотложно незабавно привикване на съвещание на Съвета по сигурността към Министерски съвет, на което да се предложат съответни ограничения и задания за ограничение на рисковете и противопоставяне на настоящите закани за националната сигурност, упорства той. 

Вчера водачът на показаната в предишното в Народно събрание Български напредък - Стефан Янев пък пожела непосредствено поради ликвидирането на Трактора президентът Румен Радев да свика КСНС. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР