Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов ще иска вот на доверие

...
Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов ще иска вот на доверие
Коментари Харесай

След вота за НС: Кирил Петков и Атанас Атанасов към момента не говорят за оставки

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов ще желае избор на доверие от членовете и симпатизантите на групировката. Това стана ясно от публикувана до медиите позиция.

Атанасов декларира, че съгласно него ДСБ демонстрират опазване на парламентарното си посланичество и представителството в Европейския парламент, само че следва вътрешен разбор в партията.

" Убеден съм, че без значение от позволените неточности, ние постигнахме един безапелационен триумф - консолидация на демократичната общественост, която няма аналог за последните 2 десетилетия и тя би трябвало да продължи с привличането на нови сътрудници от политическия и гражданския бранш ", се показва още в изказването.

За разлика от Атанасов, през вчерашния ден ръководителят на " Да, България " Христо Иванов подаде оставка и се отхвърли от депутатско място в новия парламент.

Доста по-лаконичен в профила си във Facebook, съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков разгласи, че " през днешния ден се събираме да осмислим новата обстановка в дълбочина . Три неща са ясни: ще бъдем мощна и градивна съпротива, ще сме най-твърдите бранители за продължение на европейския модел в Българи я, където богатствата се разпределят почтено, ще се борим против всеки опит за кражба и корупция. Виждам, че има мощ и капацитет в обществото да продължим смяната на страната ни. Ще очертаем пътя напред дружно ", написа Петков.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР