Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че било нужно до

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че било нужно до
Коментари Харесай

ДПС прикани подведените и излъганите да се завърнат в партията

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи, че било нужно до българското знаме да се вее и знамето на неговата партия - Движение за права и свободи. Това сподели той на Тюркян чешма в село Могиляне, където се поклони пред паметта на потърпевшите от Възродителния развой преди 33 години, оповестиха от Движение за права и свободи.

" България има потребност до българското знаме да се вее и знамето на Движение за права и свободи . И в случай че през днешния ден сме пред паметника на Тюркян, това е тъй като Тюркян е знак на стотиците жертви, които ни сплотиха ", съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
" Бих желал също да се поклоня и на нашите герои-политически репресираните. Дълбок реверанс! Нося ви поздрави от почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган ", съобщи Карадайъ.

 Андрей Райчев: Движение за права и свободи политически дължи доста на Борисов
Андрей Райчев: Движение за права и свободи политически дължи доста на Борисов

2017 година - неприятна за света, само че добра за България

Той осъди всички опити за разединение и разцепление. Те се отразяват отрицателно на стабилността в страната, сподели той и поздрави всички, почели събитието. Това, че тази година на площада има пет пъти повече хора от предходната година, е знак за нуждата от обединяване, съобщи водачът на Движение за права и свободи.

" Защото през днешния ден са на власт тези, които бият нашите майки на границата . Днес са на власт тези, които в центъра на София палят молитвени килимчета по време на петъчна молитва. Днес са на власт тези, които излизат с апели за прекрояване на границите.
А прокуратурата се прави, че не вижда и не схваща какви закононарушения се правят . Това минира бъдещето на нашата Родина. Тези националисти и фашисти приказват, че ще ни смачкат. Ние призовахме институциите в България - президент, министър председател, ръководител на Народно събрание, да вземат отношение, само че няма резултат. Но идват тук и застават пред вас и споделят, че са за европейско развиване на България. Това е двуличие и безочливост ", съобщи водачът на Движение за права и свободи. По думите му, поради това през днешния ден България има потребност от обединено и мощно Движение за права и свободи .

Карадайъ предизвести, че всеки, който работи срещу това обединяване, не е наш конкурент - той е наш зложелател. А в случай че е един от нас, той е изменник .

Лидерът на Движение за права и свободи прикани " подведените и излъганите " да кажат: " Да, аз сгреших ". Според него, те ще намерят верния път и имат място под знамето на Движение за права и свободи . Веднага след поканата отцепниците да се завърнат в Движение за права и свободи Карадайъ се застрахова, че лицемерните, на които душите не са чисти няма да си намерят мястото. Лидерът на Движение за права и свободи поздрави гласоподавателите си, че са отстоявали полезностите на Движение за права и свободи.

Предстои ни европредседателство, подсети Карадайъ. Ние имаме огромна отговорност за европредседателството в България, само че за нас е още по-ценна и демокрацията в нашата Родина. Ние ще дадем нашия принос, само че ние няма да отстъпим от нашите полезности ", съобщи той пред събралото се голям брой.

Ръководството на Движение за права и свободи участва на възпоменателния протест на Централния площад в Момчилград, където се сервираха венци на паметника на жертвите от възродителния развой, допълниха от партията.

На възпоменателните протест участваха още зам.-председателите на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов и Хасан Азис, народните представители Халил Летифов, Адлен Шевкед, Ерол Мехмед, Хасан Адемов, Джевдет Чакъров, Имрен Мехмедова, Танер Али, Джейхан Ибрямов, Велислава Кръстева, Севим Али, Хайри Садъков, Елхан Кълков и Сергей Кичиков, членовете на ЦОБ Рушен Риза, Ердинч Хайрула и Станислав Анастасов, евродепутатите Неджми Али и Илхан Кючюк, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Кърджали Изет Шабан, основният секретар на Народно-републиканската партия в Турция Кямил Окяй Съндър , депутатите от Народно-републиканската партия Мухарем Индже и Ердин Бирджан, създателят на Ийи празненство в Турция Йозкан Пехливаноглу , кметовете на Одрин-Реджеб Гюркан и Силиври-Йозджан Ъшъклар, представители на изселнически организации от Измир, Истанбул, Одрин и Бурса, представителите на Движение за права и свободи в Турция Фахри Ватансевер-Истанбул, Танер Чауш-Бурса, Исмаил Ватансевер-Измир, Лютви Йозгюр-Мармара, Гюнер Четин-Тракия, репресирани по време на тоталитарния режим, кметове от Гърция, регионални ръководители, кметове, общински ръководители на Движение за права и свободи и членове и симпатизанти на Движение за права и свободи в региона и страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР