Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на ДПС инж. д-р

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на ДПС инж. д-р
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ и делегация на ДПС на вечеря-Ифтар в Истанбул

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на Движение за права и свободи инж. доктор Хасан Азис, кмет на Кърджали и Ахмед Ахмедов и делегация на Движението участваха на тържествена вечеря-Ифтар в Истанбул във връзка свещения месец Рамазан.
 Ифтар Турция1
Във вечерята-ифтар участваха още националният представител Павлин Кръстев, регионалните ръководители на Движение за права и свободи в Кърджали, Разград и Шумен – Ресми Мурад, Мехмед Салим и Айсел Руфат, представителят на Движение за права и свободи в Истанбул Фахри Ватансевер, представителят на Движение за права и свободи в Тракия Гюнер Четин, представителят на Движение за права и свободи в Мармара Лютви Юзгюр, кметът на община Авджълар Туран Ханчерли, зам.-областният шеф на Истанбул Юзлем Бозкурт и общински кметове на Движение за права и свободи от разградска и кърджалийска области.
 Ифтар Турция5
Делегацията на Движение за права и свободи бе извънредно топло посрещната. Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и представителите на Движението в законодателната и локалната власт разговаряха с домакините за сплотеността и солидарността, за силата на празниците и динамичността на събитията.
 Ифтар Турция2
Мислите и молитвите ни са ориентирани, преди всичко, към страдащите, към най-уязвимите в нашите общества за здраве, сили и благополучие. Да бъдем съпричастни и да подадем ръка, разяснява зам.-председателят на Движение за права и свободи инж. доктор Хасан Азис.
 Ифтар Турция3  Ифтар Турция4  Ифтар Турция7  Ифтар Турция8
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР