Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на ДПС Ахмед Ахмедов

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на ДПС Ахмед Ахмедов
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ на вечеря-ифтар в Бурса: Гордеем се с доверието и подкрепата, които ни давате!

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов и инж. доктор Хасан Азис, кмет на Кърджали, както и делегация на Движението участваха на тържествена вечеря-ифтар в Бурса във връзка свещения месец Рамазан.

Вечерята бе под наслов " Заедност, Единство и Добруване ". Отправихме молебствия за мир, здраве и разцвет на нациите, сподели Карадайъ.

Делегацията на Движение за права и свободи включва още регионалните ръководители на Кърджали, Хасково и Шумен - Ресми Мурад, Мехмед Атаман и Айсел Руфат, общински кметове на Движение за права и свободи и представителят на Движение за права и свободи в Бурса Танер Чауш.

В началото на поздравлението си Карадайъ съобщи най-сърдечните поздрави на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган.

" Много съм благополучен, че се намирам измежду вас. благодаря ви за поддръжката и всеотдайната работа на миналите избори през 2021 година. Гордеем се с доверието и поддръжката, които ни давате. И ние се опитваме да оправдаваме това доверие. Тук сме с цел да благодарим на всеки по настрана за всеотдайната работа по време на изборите”, сподели Мустафа Карадайъ.

Преди 33 години след репресии от страна на тоталитарната власт бяхме принудени да се разделим с нашите близки и родственици. Бяхме прокудени от Родината си, изселихме се от страната си. Но успяхме. България реализира демокрацията с нашата помощ. Ние платихме и продължаваме да плащаме цената на тази народна власт. През годините минахме през доста тествания. Те ни направиха по-силни. Движение за права и свободи стана мощна партия, продължи Карадайъ.

И съобщи: „ Сигурен съм, че дружно ще успеем да реализираме още доста неща. Гордеем се с вас. Близостта ви до нас и всеотдайната ви работа е доста скъпа за нас. Искам да благодаря и на представителя на Движение за права и свободи в Бурса и неговия екип и представителите ни в секциите, както и на всеки, който защитавайки демократичните си права е упражнил правото си на глас. "

Празничната вечеря бе почетена от депутати от турския меджлис и кметове на общини от Р Турция. На ифтара пресътваха Ефкан Ала - зам.-председател на Партията на справедливостта и развиването (AK parti), Давут Гюркан - регионален ръководител на Партията на справедливостта и развиването в Бурса, Хакан Чавушоглу - народен представител в турския меджлис и ръководител на Комисията за правата на индивида в турския меджлис, Нуреддин Куртулмушлар - зам.-областен ръководител на Партията на справедливостта и развиването в Бурса, Азис Бабушчу - ръководител на Групата за другарство с България и народен представител в турския меджлис, Юксел Йозкан и Еркан Айдън - депутати в турския меджлис от Републиканската национална партия (CHP), Исмаил Татлъоглу - зам.-председател на ПГ на Ийи празненство (İYİ parti) в турския Меджлис, Абдуллах Улуйол - секретар за Балканските страни в Републиканската национална партия (CHP), Турхан Генчоглу - почетен ръководител на Балгьоч, Мустафа Дюндар - кмет на община Османгази, Йондер Танър - кмет на община Кестел, Онур Услу - зам.-кмет на община Нилюфер.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР