Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ участва в традиционния събор в

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ участва в традиционния събор в
Коментари Харесай

Карадайъ участва в традиционния събор в село Бяла река

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ взе участие в обичайния събор в село Бяла река, който събра хиляди поданици и посетители от област Шумен.

 

 Бяла река1

 

Празникът бе почетен от зам.-председателя на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид и Айсел Руфат - ръководител на регионалния съвет на партията в Шумен. Специално присъединяване в него взеха инж. Мердин Байрям - кмет на община Върбица и Кадир Хасан, ръководител на Общински съвет и ръководител на общински съвет на Движение за права и свободи във Върбица, общински съветници и кметове на обитаеми места.

 

 Бяла река3

 

Този огромен събор води началото си още от 2011 година, когато почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган изрича пред хилядите пристигнали да го посрещнат думите, трансформирали се в мото на празника: “Нека този ден стане Байрам! ”.

 

 Бяла река4

 

Прозорливостта и далновидността на неговото благопожелание пораждат в общинския кмет концепцията за неговото основаване и развиване в годините, а мотото му да събира хората всяко лято под небето на родното село.

 

 Бяла река2

 Бяла река5

 Бяла река6

 Бяла река7

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР