Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се застъпи за членството на

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се застъпи за членството на
Коментари Харесай

Лидерът на ДПС се застъпи пред премиера на Холандия за членството ни в Шенген

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ се застъпи за участието на България в Шенген пред холандския министър председател Марк Рюте , заяви пресцентърът на Движение за права и свободи.
" От 2011 година готовността на България за пълноправно присъединяване в Шенгенското пространство има позитивна оценка, както от Европейския парламент, по този начин и от Европейската комисия. България е изцяло подготвена, в този момент остава единствено Съветът да направи действия към завършване на процеса ", е декларирал Карадайъ. А Марк Рюте е дал отговор, че за " страдание България към момента не демонстрира безапелационен и дълготраен прогрес във връзка с Механизма за съдействие и инспекция ".
На срещата с холандския министър председател, който е ръководител на консервативната демократична " Народна партия за независимост и народна власт ", са били разисквани и негативните последствия за България от присъединяване на националисти във властта, се споделя още в известието от Движение за права и свободи. 
Холандските либерали и техният водач са домакини на 38-ия конгрес на Алианса на либералите и демократите в Европа, който се организира в Амстердам.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР