Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ проведе серия срещи със сенатори,

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ проведе серия срещи със сенатори,
Коментари Харесай

Карадайъ се срещна със сенатори и парламентаристи от Европа

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ организира серия срещи със сенатори, парламентаристи от Европа, дипломати и специалисти по сигурността по време на Интерпарламентарния конгрес по разузнаване и сигурност във Вашингтон, оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи. По време на срещите са разисквани сигурността в Черноморския район и на Балканите на фона на последствията от съветската военна експанзия в Украйна.

В делегацията на Движение за права и свободи във Вашингтон са още водачът на европейските либерали Илхан Кючюк и вицепрезидентът на международните либерали Хамид Хамид, заместник-председател на парламентарната група на Движение за права и свободи.

Двудневната конференция се организира в американския конгрес. Форумът бе открит от Джон Болтън, някогашен консултант по националната сигурност на Съединени американски щати и дълготраен дипломат в Организация на обединените нации. Той подчертава върху новите провокации пред демократичния свят.

В диалозите си Мустафа Карадайъ и конгресменът Робърт Питинджър разискаха настоящите закани и филантропичните проблеми, произлизащи от нашествието на Русия в Украйна.

Председателят на Движение за права и свободи се срещна и с Нури Туркел, който през май 2020 година бе назначен от председателката на долната камара на Конгреса Нанси Пелоси за член на Комисията на Съединените щати по интернационалната независимост на вероизповеданията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР