Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ присъства на възпоменателен митинг в

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ присъства на възпоменателен митинг в
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: ГЕРБ и БСП залитат в полето на национализма, което е много опасно

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ участва на възпоменателен протест в памет на жертвите от възродителния развой в село Корница, където през 1973 година бяха убити 5-ма души.

" От трибуната на националното заседание заместник-председателят на ГЕРБ Красимир Велчев споделя, че такива събития не са се случвали, че тези хора са се самонаранили. За нас това означа, че цялата ГЕРБ споделя по този начин. С цялата си безочливост на следващия ден ще дойдат да желаят нашия глас в благоевградския район. Само че ГЕРБ не са сами. Българска социалистическа партия тотално работи срещу правата и свободите дружно с ГЕРБ, даже в нарушаване на конституцията ", това сподели Карадайъ на митинга пред стотици хора в района.

Гости на възпоменанието беше съвсем цялата група на Движение за права и свободи, евродепутатът Илхан Кючюк и кметове от страната.

Председателят на Движение за права и свободи сподели, че ГЕРБ и Българска социалистическа партия демонстрират двоен стандарт. На конгресите на своите политически фамилии в Европа приемали решения за отбрана на демокрацията и срещу популизма и национализма, а в България влизали в съглашателство с националистите, даже ги включват във властта.

Карадайъ моли за интензивност в идните евроизбори и добави, че те ще играят в огромна степен и роля на локалните избори през есента. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР