Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ постави под въпрос действията на

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ постави под въпрос действията на
Коментари Харесай

ДПС с нова атака към председателя на НС

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ сложи под въпрос дейностите на ръководителя на Народното събрание Мирослав Иванов поради наказване на народен представител от ПГ от предходната седмица. Става въпрос за Хамид Хамид, който насочи обвинявания към обединението поради приемане на промени в Закона за правосъдната власт и употребява определението " долни лъжци ".

" Вие от " Продължаваме промяната " желаете да наложите лъжата като норма , престъпничеството като национализъм, нарушаването на законите на страната като подвиг, те са емблема на парламентарната ви група ", уточни той.

" Изобличаването на долните и нагли неистини се пробвате да ги порицавате ", се обърна той към ръководителя Мирослав Иванов и изиска стенограмите от миналото съвещание на Народното събрание.

Иванов отговори, че наказването, което е наложил, е разисквано на Председателски съвет. Мнението му остава, че не може да се толерира " низък измамник " от трибуната на Народно събрание и " всеки самичък си реши дали това са естествени думи ".
 Народно събрание стартира с
Народно събрание стартира с " долни лъжци " и санкции

Наказаха Хамид Хамид със забележка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР