Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ се отчете като председател на ДПС : ГЕРБ не се справят с кризата

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село се обърна към Националната отчетно-изборна конференция с прочувствени думи за обединяване и подготвеност за подсилване на организационните структури.

"Избирайки управителните органи на партията, би трябвало да скрепим тези решения с персоналната отговорност на всеки един от делегатите – представители на нашите членове. То е належащо, с цел да укрепим и развием организационните си структури, с цел да изградим имунитет против всеки политически вирус.”, съобщи той.



“ДПС отбелязва своето безпокойствие и по отношение на развиването на ръководството на страната, за рецесията в опазването на здравето, за положението в обществената сфера и на просветителната система. Липсата на промени и неналичието на тласъци за избавяне на бизнеса са проблеми, чието решение е към този момент отвън опциите на държавното управление. Недоверието към ръководещите е навсякъде и то основава възприятието на неустановеност и липса на вероятност. Всичко това се случва на фона на ясни индикации за повишаване на напрежението и очертаваща се дестабилизация в страната.”, безапелационен е водачът на Движение за права и свободи.

В отчета си пред Конференцията Карадайъ сподели още:

“Основен модел за правене на политика на ГЕРБ е разделянето и опълчването, съпроводени с езика на омразата, арогантността и експанзията. А резултатът е ерозия на държавността, рушене на демокрацията, тъпчене на правата и свободите, неспазване на Конституцията и законите на страната.”

В доклада си за миналия мандат ръководителят на Движение за права и свободи заключи дейностите на партията:

“Ангажирани с мисълта за утрешния ден, за отговорността пред бъдещите генерации, отчитайки действителната обстановка в страната, както и цялостния неуспех на ръководещото болшинство, Движение за права и свободи при започване на есенната сесия на Парламента очерта нуждата незабавно държавното управление и Президентът да подадат оставка и да стартираме диспути с присъединяване на всички систематични партии и обединения в страната за взимане на такива решения, които да са в поддръжка и стимулиране на бизнеса, за обрисуване на националните цели, за приемане на ограничения, които да основат действителни условия за справяне с Ковид-19. Изпълнението трябваше да се разпореди на експертно държавно управление, което да изведе страната от рецесията, да одобри бюджет, съответен на икономическите и политическите действителности, както и да провежда свободни и почтени избори за нов Парламент.



Това също не се случи. Разбира се, това е реалност, чиито последствия ще бъдат регистрирани на идните избори като размерът на вредите за ръководещите ще бъде право симетричен на времето до изборите. “

В докладa си Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село включи и визионерски акценти от програмата на Движението, които регистрират световните процеси, свързани с преобразуването на стопанските системи и страните, в подтекста на новите стопански провокации по този начин:

“Днес е в ход нова индустриална гражданска война! Водородна гражданска война в цифровата епоха! Всяка поредна индустриална гражданска война води човечеството до коренно превръщане на живота и труда. Надпреварата, кой да вкара в по-мащабен проект водорода, е съревнование за това кой в утрешния ден ще има по-конкурентоспособна стопанска система и повече работни места.”

“За да се осъществя нашата стратегия, е нужно мощно Движение за права и свободи!”, бе безапелационен Карадайъ.

Лидерът заключи отчета си с обобщението, че “ Ковид 19 сложи цялата ни софтуерна цивилизация на съществено тестване. Фактически ние се намираме в обстановка на война с чужд или прекомерно малко прочут зложелател в лицето на един вирус. За нас, либералите, правата и свободите на индивида, свободата, отговорността и толерантността, както и пазарната стопанска система и конкуренцията, съчетани със свободния избор на всеки, са основополагащи полезности на демократичната народна власт. Но тъкмо този пиедестал на либерализма е подложен на тестване.”

“Разбира се, най-голямото предизвикателство в живота е да устоиш себе си и да обгрижиш обществото. Тъкмо по тази причина, положителното показване на идните парламентарни избори е въпрос на чест за Движение за права и свободи!”, приключи Карадайъ.

Днес Движението за права и свободи организира първата по рода си онлайн отчетно-изборна конференция. Повече от 800 делегати, проведени в над 100 виртуални-точки работят в конференцията с цел да изберат водач и Централен съвет с мандат от 3 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР