Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ коментира пред журналисти в Кърджали,

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ коментира пред журналисти в Кърджали,
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: България има нужда от ДПС и то във властта, за да има сигурност в страната

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разяснява пред публицисти в Кърджали, че се надява предварителните парламентарни избори на 2 октомври да доведат до съставяне на устойчиво държавно управление, като Движение за права и свободи ще направи вероятното това да се случи.

„ България има потребност от Движение за права и свободи и то Движение за права и свободи във властта, с цел да може да има сигурност в страната и непоклатимост в тези тревожни времена и да преодоляваме рецесията “, разяснява още той.

„ Ние познаваме заедността, ние я отстояваме, ние я вършим, ние я превърнахме в норма на политическото ни съществуване. За Движение за права и свободи толерантността е нужда, единението е норма, заедността е изискване за бъдещо развиване. Точно на заедността се основава българският етнически модел, европейски по своята философия и принадлежащ на бъдещето, който дава опция за развиване на обединена и към момента опитваща се да преодолява разликите обединена Европа, сподели Мустафа Карадайъ. Той напомни думите на именития водач на либералите Ханс ван Баален, който в Каолониво съобщи: „ Западна Европа има какво да научи от българския етнически модел, учреден на заедността, чийто арфитект е доктор Ахмед Доган”, съобщи още Мустафа Карадайъ.

В отговор на въпрос чакат ли се промени в партийната листа в Кърджалийски изборен регион и какви цели си слага да реализира като резултат партията, Карадайъ сподели, че към днешна дата текат процедури по номинации. „ Текат процедури, другояче, 6 от 5 няма да е неприятно “, сподели водачът на Движение за права и свободи.

Той е в Кърджали като посетител в полемика „ Бранд Родопи – новата визитна картичка за Кърджали и района “, самодейност на община Кърджали и вестник „ Стандарт “. Сред гостите на форума са евродепутатът Искра Михайлова и заместник-министърът на туризма проф. доктор Мариела Модева.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР