Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ гласува знакова в основно училище

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ гласува знакова в основно училище
Коментари Харесай

Карадайъ гласува в десет и 1 минута: Трябва да възстановим диалога и демокрацията

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ гласоподава знакова в главно учебно заведение " Пейо Яворов " в град Кърджали в 10 часа и 1 минута.

 

" България сега има потребност от сигурност и непоклатимост. Трябва да възстановим нормалността, разговора и демокрацията. Трябва да осмислим смисъла на тези понятия, с цел да има устойчиво ръководство ", съобщи Карадайъ откакто упражни правото си на глас. 

 

Секционната изборна комисия го забави, тъй като обърка картите за гласоподаване и му даде тази на предходния гласоподавател.

 

В България не трябва в 22-ра година на 21 век българските жители да се третират като нарушители, до момента в който презумцията за непорочност работи, безапелационен бе Мустафа Карадайъ.

Затова в България има потребност да възстановим демокрацията, да осмислим демокрацията, да разберем смисъла на понятието народна власт, да възстановим нормалността, да осмислим понятието разговор и нормалност в политиката, с цел да има непоклатимост, с цел да има устойчиво ръководство, с цел да има сигурност, заключи Карадайъ.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР