Лидерът на ДПС коментира провала на правителството.Пред журналисти в кулоарите

...
Лидерът на ДПС коментира провала на правителството.Пред журналисти в кулоарите
Коментари Харесай

Лидерът на ДПС: Властта на лъжата се провали

Лидерът на Движение за права и свободи разяснява неуспеха на държавното управление.

Пред публицисти в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ каза, че е бил сюрпризиран от опита на БСП в дневния ред на Народното събрание да бъде включено отхвърленото през днешния ден от опозицията предложение за управническа стратегия и законодателна активност на Народното събрание до декември, съобщи кореспондент на Novini.bg.

1991 година комунистическата Конституция беше анулирана, член 1 към този момент го няма, тематиките за партийни конгреси се преглеждат на партийни конгреси, не в Народното събрание. Водещата роля на Комунистическата партия към този момент я няма. За нас до някаква степен е разбираемо, тъй като се нагледахме на опитите за реституция на комунизма от десните болшевики и столетницата комунисти, съобщи той.

Попитан по кое време съгласно него президентът би трябвало да разпусне Народното събрание с оглед належащия избор на ръководител на КЕВР, Карадайъ уточни: " Тези, за които нарушаването на законите на страната стана емблема – приказвам за неуспеха на Прокопиев и тази власт на лъжата, не пожелаха през днешния ден днес да се реши този въпрос. Така че няма никаква вяра, че на следващия ден може да се преглежда този въпрос. Напротив, от едни записи видяхме, че десни болшевики, прегърнати с леви комунисти се пробват по всевъзможен метод да задържат узурпираната от задкулисието власт ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР