Лидерът на ДОСТ Лютви Местан отново е с шофьорска книжка.

...
Лидерът на ДОСТ Лютви Местан отново е с шофьорска книжка.
Коментари Харесай

Лютви Местан отново с шофьорска книжка

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан още веднъж е с шофьорска брошура. Окръжният съд в Кърджали върна свидетелството за шофиране на Местан, което му беше отнето поради злополука и гибелта на 6-месечно бебе.

Местан е упрекнат за причиняване на гибел по несъобразителност. Според съда обаче няма заплаха той да извърши ново закононарушение, защото не е неизпълнителен лидер.
Много неясноти след злополуката с Местан, при която почина дете (ОБЗОР) Лидерът на ДОСТ твърди, че другата кола се е движела в насрещното, близки на потърпевшите се притесняват, че процесът няма да е обективен
Приложените по делото електронни фишове откриват само, че в тях името му попада единствено като притежател и ползвател на автомобил.

Единствената му санкция е 200 лв., наложена през 2011 година в региона на Първомай и дефинира нарушаването му като „ изолиран случай”. Решението е дефинитивно.
Лютви Местан пред bTV: Платих 10 хиляди лева, само че няма да поема непозната виновност Лидерът на ДОСТ разгласи, че подозира политическа поръчка против себе си и квалифицира другия лидер в злополуката като „ прям камикадзе ”
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР