Лидерът на ДНР Денис Пушилин сподели за планове за възстановяване

...
Лидерът на ДНР Денис Пушилин сподели за планове за възстановяване
Коментари Харесай

Вижте в какво се готвят да превърнат Азовстал

Лидерът на ДНР Денис Пушилин показа за проекти за възобновяване на Мариупол:

Заводът " Азовстал " ще бъде опустошен, а на мястото му може да се появи паркова зона или промишлен парк.

По предварителни данни повече от 60% от постройките в Мариупол не могат да бъдат възобновени.

Когато от " ДНР " обявиха, че желаят да трансфорат Мариупол в " курортен град ", мнозина одобриха това като неприятна смешка, написа украинското издание " Сегодня “.

Днес обаче Пушилин повтори същата концепция: " Мариупол ще бъде възобновен с акцент върху курортния бизнес, чакаме Русия да помогне за това “.

А това е още един индикатор, че Русия желае да си причисли завзетите територии на Украйна и да ги " впише " в напълно съветския пазар.

Русия има задоволително лично металургично произвеждане. А е доста мъчно да се рестартират металургичните фабрики, които бяха " прибрани " от украинските притежатели, както демонстрира 8-годишният опит на " ЛДНР ", заради компликации с доставките на първични материали и продажбите на артикули, предава " Телеграф ".

В Русия обаче има дефицит на курорти по крайбрежието на топлите морета. Особено откакто поради глобите не е елементарно да се пътува отвън Русия.

А и е по-лесно да се строят хотели с фокус върху вътрешния туризъм, в сравнение с да се основават предприятия от тежката индустрия в среда, в която съветската благосъстоятелност върху тях не е приета в света.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР