Лидерът на демократите в Сената на САЩ Чък Шумър призова

...
Лидерът на демократите в Сената на САЩ Чък Шумър призова
Коментари Харесай

Лидер на демократите зове Тръмп да отмени срещата с Путин

Лидерът на демократите в Сената на Съединени американски щати Чък Шумър прикани президента Доналд Тръмп да анулира плануванаъа си за понеделник среща с съветския президент Владимир Путин след повдигнатите от американското правосъдно министерство обвинявания против 1 2 чиновници на съветското военно разузнаване в хакерски атаки над компютри на Демократическата партия по време на акцията за президентските избори в Съединени американски щати от 2016 година, предадоха ДПА и Асошиейтед прес.

 Лидерът на демократите в Сената на Съединени американски щати Чък Шумър БГНЕС
" Тези обвинявания са още едно доказателство за нещо, което в секи с изключение на президента наподобява е схванал : че президентът Путин е съперник, който се е намесил в изборите ни, с цел да помогне на президента Тръмп да ги завоюва. Президентът Тръмп би трябвало да анулира срещата си с Владимир Путин до момента в който Русия не направи очевидни и транспарантни стъпки да потвърди, че няма да се меси в бъдещи избори ", се споделя в изказване на Шумър.

 Говорителката на президента на Съединени американски щати Сара Сандърс БГНЕС-->
Белият дом удостовери, че срещата сред Тръмп и Путин ще се състои по график в понеделник в Хелзинки макар апела на Шумър, съобщи Франс прес.

" Срещата ще се състои ", сподели говорителката на Белия дом Сара Сандърс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР