Лидерът на ДБ обясни как може да бъде съставен редовен

...
Лидерът на ДБ обясни как може да бъде съставен редовен
Коментари Харесай

Христо Иванов: Политически кабинет ще сработи, ако няма политически лидери в него

Лидерът на Демократична България изясни по какъв начин може да бъде формиран постоянен кабинет.

" Политически кабинет и държавно управление може да сработи единствено, в случай че няма политически водачи в него ". Това мнение изрази съпредседателят на " Демократична България "  Христо Иванов в ефира на БТВ.

По този метод той задочно отговори на Бойко Борисов, че не желае да е министър председател. 

Според него ГЕРБ леко се уплашиха и би трябвало да отговорят с „ да “ или „ не “ за конституционната промяна на прокуратурата. Те бягат от този въпрос като неприятен възпитаник от матура, сподели Иванов.

„ Демократична България “ е подготвена да поеме отговорността да излъчи кабинет, който ще може да реши 5 огромни национални задания. Ако отидем на нови избори, слагаме под подозрение дилемите, които приключват архитектурата, за които всички мечтаем – европейска България, уточни Иванов. 

Христо Иванов посочи още, че Демократична България може да изиграе ролята на моста сред партиите. Ние сме подготвени да застанем в средата на бойното поле, в което всички се замерят и да заемем ролята на медиатора, подчерта Христо Иванов. Ако няма държавно управление ще изпуснем Еврозоната и ще се извиним с нея, предизвести той, написа novini.bg.

Демократична България няма да желае поддръжка от никого, а ще се опитат да сформират държавно управление, в случай че третият мандат отиде при тях. Демократична България в никакъв случай не са прекъсвали разговора с партиите по значимите политики за страната. Който получи третия мандат за сформиране на държавно управление би трябвало да търси доверието на огромните политически сили, с цел да получи поддръжка, добави Иванов.

Според него механически кабинет не се случил с първите два мандата за сформиране на държавно управление, тъй като партиите желаят избори.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР